Τεχνικό – Ιατρικό Επιτελείο

 

 

Προπονητής
Γιάννης Τάτσης

Ο τεχνικός της ομάδας μας έχει γεννηθεί στις 25/8/1972 και έχει διαγράψει σημαντική πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Ταύτισε την καριέρα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου αγωνίστηκε τρεις φορές και στις τρεις κατηγορίες, ενώ επίσης φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης, αγωνιζόμενος και στο Κύπελλο UEFA, του Πανηλειακού, του Ακράτητου και της Καλλιθέας, στην μεγάλη κατηγορία. Στους πάγκους κάθισε για πρώτη φορά το 2001, ξεκινώντας από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ από τον Οκτώβριο του 2018 βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.

 

Προπονητής τερματοφυλάκων
Κώστας Γκολέμης

O γυμναστής τερματοφυλάκων της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 23/8/84 στον Παναρίτη Αργολίδας. Ηρθε στον Πλατανιά το 2010 από τον Αίαντα Ταύρου και τελικά στέριωσε στα Χανιά, καθώς όταν «κρέμασε» τα γάντια του, συνέχισε από το πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων. Εκτός από την πρώτη ομάδα, όπου συνεργάζεται φέτος για πρώτη φορά, έχει διατελέσει και προπονητής τερματοφυλάκων της Κ20 του Πλατανιά.

Ιατρός

 

Γιάννης Σφυράκης

Γεννήθηκε στις 08/02/1974 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Πήρε το πτυχίο Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, στο Ηράκλειο, το 1999. Έκανε την ειδικότητα του (ορθοπεδικός) στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων και στο Νοσοκομείο «Γεννηματά» Θεσσαλονίκης. Εξειδίκευση στο Τμήμα Αθλητικών Κακώσεων του Νοσοκομείου «Άγιος Παύλος» Θεσσαλονίκης. Στην ομάδα μας εργάζεται από το Δεκέμβριο του 2011.

Φυσικοθεραπευτής
Νεκτάριος Ξεκουκουλωτάκης