Ευχαριστήριο

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ευχαριστεί θερμά την ΑΝΕΚ LINES, τον Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό ΙΝΚΑ, το ΚΤΕΛ Χανίων – Ρεθύμνου και όλους τους χορηγούς της ομάδας για την άριστη συνεργασία και συμπόρευση κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και προσδοκά σε ανάλογου επιπέδου συνεργασία και τη φετινή αγωνιστική χρονιά, που η ομάδα εκπροσωπεί ολόκληρο τον Νομό Χανίων στη Super League, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προβολή του τόπου μας.

Επίσης, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ευχαριστεί θερμά:

Τον δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη, τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Χανίων και συνολικά το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, σε αγαστή συνεργασία με τη Διοίκηση της Π.Α.Ε., προκειμένου να ανακατασκευαστεί πλήρως το Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων, ώστε να είναι εγκαίρως έτοιμο για να φιλοξενήσει τους αγώνες της ομάδας μας στη Super League. Είναι ένα μεγάλο «στοίχημα», που πρέπει να το κερδίσουμε.

Τον δήμαρχο Πλατανιά Γιάννη Μαλανδράκη, τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Πλατανιά και συνολικά το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά για τη διαχρονική, συνεχή και πολύπλευρη στήριξη της ομάδας.

Την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων για την άψογη συνεργασία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί, με τα ίδια και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, και τη νέα αγωνιστική περίοδο.