Ανακοίνωση για την ιστοσελίδα

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς γνωστοποιεί, για την αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων, ότι η παρουσίαση, προς όλα τα ΜΜΕ, της νέας ιστοσελίδας της Π.Α.Ε. θα γίνει τις επόμενες ημέρες και αφού προηγουμένως ολοκληρωθεί η «κατασκευή» της, διαδικασία που προς το παρόν είναι σε πλήρη εξέλιξη. Επομένως, μέχρι τότε η Π.Α.Ε. Πλατανιάς ουδεμία σχέση είχε, έχει ή θα έχει με την όποια «παρουσίαση»… ημιτελών ιστοσελίδων, για λόγους που φυσικά είναι απολύτως προφανείς.

Ως γνωστόν, και με δεδομένο ότι η ιστοσελίδα είναι σε φάση «ανακατασκευής», όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η επίσημη ενημέρωση από την Π.Α.Ε. Πλατανιάς γίνεται, από τις αρχές Ιουλίου μέχρι σήμερα, με την ηλεκτρονική αποστολή δελτίων Τύπου προς όλους, ανεξαιρέτως, τους δημοσιογράφους που έχουν επιφορτιστεί με το ρεπορτάζ της ομάδας μας, αλλά και τα ΜΜΕ.

Με την ολοκλήρωση και παρουσίαση της ιστοσελίδας η επίσημη ενημέρωση για όλα τα θέματα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς θα γίνεται, πλέον, μέσω της νέας μας ιστοσελίδας.

Σε κάθε περίπτωση, κυρίαρχος στόχος μας, στα θέματα ενημέρωσης και επικοινωνίας, ήταν και παραμένει η αγαστή και ισότιμη συνεργασία με όλους τους εκπροσώπους του Τύπου και των ηλεκτρονικών και διαδικτυακών ΜΜΕ, αναγνωρίζοντας πλήρως τον σημαντικό τους ρόλο, αλλά και τη μεγάλη τους ευθύνη σε ό,τι αφορά την προβολή και ανάδειξη του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.

Τέλος, ανακοινώνεται ότι η είσοδος, στο αυριανό φιλικό παιχνίδι του Πλατανιά με την Επισκοπή στο γήπεδο του Μάλεμε, με ώρα έναρξης τις 19.00, θα είναι ελεύθερη για το φίλαθλο κοινό.