Γιακουμάκης: «Να δικαιώσω όσους με πίστεψαν»

Την πρόθεσή του να δουλέψει σκληρά για να δικαιώσει όσους τον πίστεψαν επισημαίνει ο Γιώργος Ν. Γιακουμάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, λίγες μόλις ημέρες μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τη Χανιώτικη ομάδα. Παράλληλα, τονίζει ότι το κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων είναι άψογο.
«Το ότι ήρθα στον Πλατανιά είναι ένα τεράστιο άλμα, που ενδεχομένως σε κάποιους να φαντάζει ακόμη και ριψοκίνδυνο, υπό την έννοια ότι ίσως δεν πάρω συμμετοχές, αλλά σίγουρα είναι ένα τεράστιο βήμα για την καριέρα μου και θα προσπαθήσω να ανταπεξέλθω όσο πιο γρήγορα μπορώ στις αυξημένες απαιτήσεις της ομάδας», ανέφερε ο Γιώργος Ν. Γιακουμάκης.
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής τόνισε, ακόμη, πως «βλέπω ότι το επίπεδο είναι πολύ υψηλότερο, συγκριτικά με το Περιφερειακό Πρωτάθλημα. Απαιτείται να είσαι πολύ πιο γρήγορος και δυνατός καθώς επίσης να έχεις πολύ πιο γρήγορη σκέψη την ώρα του παιχνιδιού. Θα βάλω τα δυνατά μου για να δικαιώσω όσους με πίστεψαν μέχρι σήμερα».
Καταλήγοντας, ο Γιώργος Ν. Γιακουμάκης επεσήμανε ότι «το κλίμα στα Χανιά είναι πολύ όμορφο και στην ομάδα τα παιδιά είναι πολύ αγαπημένα και είναι όλοι φίλοι. Εχουμε έναν πολύ αξιόλογο και σωστό προπονητή, ο οποίος μας βοηθάει καθημερινά κι έτσι όλοι με έχουν κάνει να νιώσω πολύ όμορφα, σαν να είμαι στο σπίτι μου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να με βοηθάνε να δουλέψω καλύτερα, για να μπορέσω να βελτιωθώ και να προσπαθήσω να πάρω κι εγώ μια θέση στη δεκαοκτάδα».