Β. Φαΐσκα: «Στόχος η νίκη με Π.Α.Ο.Κ.»

Με στόχο τη νίκη θα αγωνιστεί ο Πλατανιάς Χανίων απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ., όπως τόνισε ο έμπειρος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός της Χανιώτικης ομάδας Βάσκο Φαΐσκα, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε ΜΜΕ των Χανίων, λίγο πριν από την έναρξη της χθεσινής απογευματινής προπόνησης στο Μάλεμε και οι οποίες έχουν ήδη αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων στο youtube.
Αναλυτικότερα, ο Βάσκο Φαΐσκα επεσήμανε, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, τα εξής:

• «Περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα, γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Σίγουρα, λοιπόν, δεν είναι θα είναι εύκολο. Όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε».

• «Πιστεύουμε (ότι κάτι μπορούμε να κερδίσουμε από) κάθε παιχνίδι. Απέναντι στον Παναθηναϊκό κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά δεν πήραμε βαθμούς. Αλλά για το επόμενο παιχνίδι πρέπει να έχουμε πίστη, όπως πάντα, να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο, ένα καλό παιχνίδι, και αν καταφέρουμε να πάρουμε βαθμούς αυτό θα είναι το καλύτερο».

• Ερωτηθείς αν ανησυχεί για το γεγονός ότι η ομάδα του Πλατανιά Χανίων δεν καταφέρνει να παίρνει βαθμούς ακόμη και όταν αγωνίζεται καλά, όπως στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ο Βάσκο Φαΐσκα απάντησε: «Ναι, γιατί αυτή τη στιγμή η θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα δεν είναι καλή. Φυσικά ανησυχούμε. Όμως δουλεύουμε κάθε μέρα με τον προπονητή μας για να βελτιωθούμε και για να προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα. Πιστεύω ότι όταν παίζεις καλά συνέχεια, οι βαθμοί θα έρθουν. Παίξαμε καλά με τον Παναθηναϊκό και αν καταφέρουμε να συνεχίσουμε έτσι οι βαθμοί θα έρθουν σίγουρα».

• Ερωτηθείς, τέλος, αναφορικά με το ποια θεωρεί ότι θα είναι τα «κλειδιά» στον αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. ο έμπειρος Πορτογάλος αμυντικός σημείωσε: «Όπως σε κάθε αγώνα, να αμυνθούμε καλά και να επιτεθούμε καλύτερα. Να προσπαθήσουμε να μη δεχθούμε γκολ και να σκοράρουμε εμείς».