Νέα σημαντική προσθήκη με Κουλιμπαλί

Άλλη μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας, που ενισχύει ακόμη περισσότερο την αμυντική της γραμμή καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον -διεθνή με το Μάλι- ποδοσφαιριστή Ουσμάν Κουλιμπαλί (Ousmane Coulibaly).
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 9/7/1989), με γαλλικό διαβατήριο, έχει ύψος 1.83 μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός (δεξί μπακ).
Ο Κουλιμπαλί ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2007 στη γαλλική Μαντ, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά (2008) πήρε μεταγραφή στην Γκινγκάμπ. Από το 2009 μέχρι και το τέλος της προηγούμενης περιόδου αγωνιζόταν στη γαλλική Μπρεστ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, στα γραφεία της Π.Α.Ε., παρουσία του κ. Μανώλη Μαθιουλάκη (φωτογραφία), ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, επισημαίνοντας τα εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Πλατανιά. Είμαι, επίσης, χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κρήτη, όπου το επίπεδο ζωής, όπως βλέπω, είναι πολύ καλό. Στόχος μου είναι να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ, τον καλύτερό μου εαυτό, τόσο για την ομάδα μου, όσο και για τους φίλους του Πλατανιά».