Ανακοίνωση για κατόχους καρτών διαρκείας

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά όλους τους φίλους της ομάδας μας, οι οποίοι και φέτος προχώρησαν στην αγορά καρτών διαρκείας, στηρίζοντας έμπρακτα, σε δύσκολους καιρούς, την προσπάθεια που όλοι μαζί καταβάλλουμε για την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση του τόπου μας στη Super League.
Σημειώνεται, δε, ότι ο συνολικός αριθμός καρτών διαρκείας κυμαίνεται φέτος στα ίδια, περίπου, επίπεδα με την περυσινή αγωνιστική περίοδο.
Παράλληλα, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει ότι η διάθεση των καρτών διαρκείας συνεχίζεται κανονικά, ενώ, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων, κάρτες διαρκείας για όλες τις Θύρες θα διανέμονται και την Κυριακή 31 Αυγούστου, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι, από το Official Store της ομάδας μας στα Χανιά (στη συμβολή των οδών Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή, απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ).
Ακόμη, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ενημερώνει τους κατόχους καρτών διαρκείας VIP, που επιθυμούν να λάβουν κάρτα στάθμευσης στα Περιβόλια, ότι η σχετική διάθεση γίνεται από τα Γραφεία της Π.Α.Ε., στον Πλατανιά, καθημερινά, εκτός Κυριακής, από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι.

ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.

Τέλος, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει ότι η πρόσβαση των φίλων του Π.Α.Ο.Κ. στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, την ερχόμενη Κυριακή, για την είσοδό τους στη Θύρα 4, θα γίνεται αποκλειστικά μέσω Μουρνιών, σύμφωνα με τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα, που συναποφασίστηκαν στη σύσκεψη της περασμένης Τρίτης.