Έναρξη συνεργασίας με Κάσιο

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της (6 μήνες + 2 χρόνια), με τον Βραζιλιάνο μεσοπιθετικό Όρτα Μαγκαλιένς Κάσιο (Horta Magalhaes Cassio).
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 20 Αυγούστου 1990, με ύψος 1,73 μ., 71 κιλά) αγωνίστηκε την περίοδο 2011 – 2012 στη Βοσνία με την ομάδα της Τράβνικ, όπου είχε 11 συμμετοχές και 6 γκολ.
Από το 2012 μέχρι και σήμερα αγωνιζόταν στην ελβετική Τουν, μετρώντας 47 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα.
Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 16, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του και τόνισε ότι στόχος του είναι να έχει σταθερά καλή απόδοση και να βοηθήσει τον Πλατανιά Χανίων να ανέβει υψηλότερα στη βαθμολογία της Super League.
Αναλυτικότερα, ο Κάσιο Όρτα Μαγκαλιένς δήλωσε τα εξής: «Πριν πάρω την απόφαση να έρθω στην Ελλάδα και στον Πλατανιά μίλησα με αρκετούς παίκτες και όλοι μου είπαν μόνο θετικά λόγια για την ομάδα και το πρότζεκτ. Υπάρχουν αρκετά κοινά στοιχεία με τη χώρα μου και πιστεύω ότι όλα αυτά μου ταιριάζουν και θα μπορώ να βοηθήσω στον μέγιστο βαθμό. Θέλω να έχω μια καλή σεζόν, να δείξω το ποδόσφαιρο που ξέρω, να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει ψηλότερα στη βαθμολογία της Super League και να πετύχει τους στόχους της».