Κοπή πίτας στις Ακαδημίες σε πολύ ζεστό κλίμα (photos)

AKADHMIES - PITA4 AKADHMIES - PITA3 AKADHMIES - PITA2 AKADHMIES - PITA1 AKADHMIES - PITA8 AKADHMIES - PITA7 AKADHMIES - PITA6 AKADHMIES - PITA9 AKADHMIES - PITA10

 

Σε πολύ ζεστό κλίμα, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Πλατανιά και των ποδοσφαιριστών Γιώργου Μαχλελή και Γιάγια Μπανανά, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, στην ταβέρνα – καφέ «Αυροφίλητον», στον Πλατανιά, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Ακαδημιών της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων και συγκεκριμένα των Τμημάτων Προπαίδων, Τζούνιορ και Προτζούνιορ.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν τέσσερα παιδιά (Βασίλης Δασκαλάκης, Γιώργος Κανελλάκης, Δημήτρης Κτιστάκης, Σοφοκλής Μαστοράκης), που είχαν συμμετοχή σε όλα τα Τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Πλατανιά, για την εισαγωγή τους σε Πανεπιστημιακές Σχολές.
Παράλληλα, τα παιδιά στα οποία έτυχε το φλουρί έλαβαν δώρα από τα Official Store της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πλατανιά, Απόστολος Παπαδάκης, σε σύντομο χαιρετισμό του, επεσήμανε ότι η ποδοσφαιρική οικογένεια του Πλατανιά Χανίων επενδύει στις Ακαδημίες της, ενώ, απευθυνόμενος στα μικρά παιδιά, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό, εκτός από καλοί ποδοσφαιριστές, να προσπαθούν να γίνουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι, δίδοντας έμφαση και στα Γράμματα.
Η παρουσία των Γιώργου Μαχλελή και Γιάγια Μπανανά έδωσε μεγάλη χαρά στα μικρά παιδιά, τα οποία συνομίλησαν με τους δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και έλαβαν αυτόγραφα.
Ο Ερασιτέχνης Πλατανιάς ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν για την επιτυχή διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης και συγκεκριμένα: την ταβέρνα – καφέ «Αυροφίλητον», τους κυρίους Δημήτρη και Στέλιο Γλυμιδάκη, τα καταστήματα «Σταύρος Σπορ» και την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.