Ένα μεγάλο ευχαριστώ…

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά:

– Όλους τους κατόχους καρτών διαρκείας, αλλά και γενικότερα το σύνολο των φιλάθλων, οι οποίοι στήριξαν έμπρακτα την ομάδα μας καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2014 – 2015, τόσο οικονομικά, όσο και με την κόσμια παρουσία τους στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, ενισχύοντας με το χειροκρότημά τους τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.
–

– Τον Όμιλο Forthnet (NOVA), την ΟΠΑΠ Α.Ε. την ΑΝΕΚ LINES και προσωπικά τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη και το στέλεχος της εταιρείας κ. Γιάννη Τρουλάκη, τον Προμηθευτικό και Καταναλωτικό Συνεταιρισμό ΙΝΚΑ και προσωπικά τον πρόεδρό του κ. Απόστολο Αλεξάκη, τα Νερά Σαμαριά (ΕΤΑΝΑΠ) και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Μανώλη Αποστολάκη και όλους τους διαφημιζόμενους, με τους οποίους υπήρξε μια ειλικρινής, εποικοδομητική και άριστη συνεργασία. Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί με τα ίδια και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, για όλες τις πλευρές, και τη νέα αγωνιστική περίοδο, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου και του πρωταθλήματος Super League.

– Το ξενοδοχείο «Iolida Beach» και προσωπικά τους ιδιοκτήτες του, κ. Γιάννη Καραβαράκη και κα Λήδα Καραβαράκη, και τον διευθυντή του, κ. Γεράσιμο Τροχαλάκη, για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας, στις άρτιες εγκαταστάσεις του, κατά τη διάρκεια και της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

– Την Κλινική Καπάκη – Θεραπευτικό Κέντρο Χανίων και προσωπικά τον κ. Μανούσο Καπάκη, μέλος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, για τη στήριξή του και την παροχή ασθενοφόρου στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

– Την Κλινική Γαβριλάκη και προσωπικά τον κ. Ηλία Γαβριλάκη, για τη στήριξή του και την άψογη συνεργασία με την ομάδα μας.

– Τον εξαίρετο άνθρωπο και άριστο επιστήμονα, γιατρό – καρδιολόγο, κ. Μανώλη Αλιφιεράκη για τις δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις και τη διαχρονική του ανιδιοτελή, σημαντική και ουσιαστική στήριξη στην ομάδα μας.

– Τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Παραρτήματος Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συγκινητική τους παρουσία και την ουσιαστική – επαγγελματική παροχή πρώτων βοηθειών στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

– Την Ελληνική Αστυνομία και προσωπικά τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης, υποστράτηγο κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, τον αστυνομικό διευθυντή Χανίων κ. Μανώλη Γεωργιακάκη και τον πρώην αστυνομικό διευθυντή Χανίων κ. Ανδρέα Δασκαλάκη για την άριστη συνεργασία.

– Τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Χανίων και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

– Τους ιδιοκτήτες του υπερσύγχρονου γυμναστηρίου, «Olympiko», κ. Προκόπη Κιμινουλάκη και κ. Δημήτρη Σκαράκη για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

– Τον κ. Βαγγέλη Τριπολιτάκη και την εταιρεία «νόηSYS», για την εξαιρετική συνεργασία και την άρτια τεχνική υποστήριξη αναφορικά με την επίσημη ιστοσελίδα.

– Τον ιδιοκτήτη του καταστήματος «Σκορδυλάκης», στα Χανιά, κ. Γιάννη Σκορδυλάκη για την ουσιαστική και πολύπλευρη στήριξή του στην ομάδα μας κάθε φορά που χρειάζεται.

– Τον ιδιοκτήτη του καταστήματος «Joy Machine», κ. Κωνσταντίνο Πολυμίλη για τη διαχρονική του στήριξη και την ουσιαστική βοήθειά του όποτε απαιτείται.

– Τα Ζαχαροπλαστεία Αφοί Κληματσάκη για την ευγενική χορηγία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας σε εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας, τα οποία προσφέρονταν ως κέρασμα σε φιλοξενούμενους.

– Τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου «Νεώρια», στο παλιό λιμάνι των Χανίων, κ. Γιάννη Ξυλούρη, για την άψογη φιλοξενία και τη στήριξη της ομάδας μας.