Κοιτά την επόμενη πρόκληση

 

Το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ανήκει οριστικά στο παρελθόν για την ομάδα μας, η οποία κρατά τον βαθμό και το αήττητο στο πρωτάθλημα και πλέον κοιτά μπροστά και στην επόμενη πρόκληση.

Αλλωστε η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στον κ.Παράσχο και στο τεχνικό επιτελείο να προετοιμάσουν τον Πλατανιά, χωρίς να υπάρχει χρονική πίεση, για τον εκτός έδρας αγώνα στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα (15/10, 18:15).

Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο. Λίγο πριν ολοκληρωθεί η προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό αποχώρησαν, ενώ οι υπόλοιποι πήραν μέρος σε ασκήσεις με τελειώματα φάσεων.

Ο Μενδρινός που είχε δεχτεί μια κλωτσιά στην αναμέτρηση της Κυριακής, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν επίσης -περισσότερο για προληπτικούς λόγους- ο Στανισάβλιεβιτς, ο οποίος είχε νιώσει μια μικρή αδιαθεσία στο τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό και ο Καρυπίδης.

Από σήμερα άλλαξε και η ώρα διεξαγωγής των προπονήσεων με το ραντεβού στο Μάλεμε να ορίζεται καθημερινά για τις 10.30 το πρωί.