Οι δηλώσεις των προπονητών (vid)

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό επεσήμανε: “Σήμερα αποδείξαμε ότι πραγματικά αυτή η ομάδα πολλά ψυχικά αποθέματα. Επιβεβαιώσαμε την ανοδική της πορεία, καθώς πάμε πολύ καλά στα τελευταία ματς. Οταν μπορείς και γυρνάς το 0-2 με τον Ολυμπιακός σε 2-2 χρειάζεται ψυχή. Στο 0-2 δεν σας κρύβω ότι οι κακές σκέψεις πέρασαν από το μυαλό μου. Δεν είναι δύσκολο να διασυρθείς από μια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Μετά μπήκαμε και εμείς στο παιχνίδι και ήθελα να μειώσουμε γρήγορα για να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Τα καταφέραμε και στο 2ο ημίχρονο στο ξεκίνημα θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και 3ο γκολ. Στο τέλος γυρίσαμε πίσω για να κρατήσουμε τον βαθμό, καθώς δεχτήκαμε πίεση από τον Ολυμπιακό. Το 2-2 είναι δίκαιο”.
Για το νωθρό ξεκίνημα: “Δεχτήκαμε ένα γκολ από δικό μας λάθος, ενώ στο 2-0 πάλι θα μπορούσαμε να είχαμε αντιδράσει καλύτερα. Αργήσαμε να βρούμε τα σωστά βήματά μας στο παιχνίδι. Τέλος καλό, όλα καλά…”

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πάουλο Μπέντο, τόνισε: “Πιστεύω ότι μπήκαμε αρκετά καλά στο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να έρθουν τα γρήγορα γκολ. Από τη μέση του πρώτου ημιχρόνου σταματήσαμε να παίζουμε. Δώσαμε χώρο στον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί τα πολλά λάθη που κάναμε. Δεν ήμασταν σε καμία περίπτωση όπως στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου. Δεχτήκαμε τα δύο γκολ και δώσαμε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Σε ότι δεν κάναμε στο πρώτο ημίχρονο οφείλεται αυτή η ισοπαλία και είναι ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι στα τρία τελευταία παιχνίδια ο Πλατανιάς δεν είχε χάσει και επίσης δεν έχασε και από εμάς. Ξέραμε ότι θα μας δημιουργήσει προβλήματα και περιμέναμε ότι θα μας αντιμετωπίσει με πιο άμεσο τρόπο γιατί έπαιζε με δύο επιθετικούς. Το κλειδί του αγώνα ήταν ότι εμείς σταματήσαμε να προσπαθούμε. Δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο για να μας δυσκολέψει”.

Δείτε τις δηλώσεις των προπονητών των δύο ομάδων, όπως τις  κατέγραψε η κάμερα του fcplataniasTV.