Οι δηλώσεις του κ.Παράσχου

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος τόνισε:
“Καταρχήν πιστεύω πως στο ελληνικό πρωτάθλημα για να γίνονται τέτοια παιχνίδια με αυτή την εξέλιξη που είχε το σημερινό παιχνίδι είναι πάρα πολύ σπάνιο. Νομίζω ότι ο κόσμος ο οποίος ήρθε σήμερα στο γήπεδο, εκτός του ότι είχε πολλές συγκινήσεις το παιχνίδι, αλλά από εκεί και πέρα ειδικότερα για τους φιλάθλους αλλά και για εμάς που είμαστε στην ομάδα κάναμε ένα τεστ κοπώσεως καλό, άρα δεν θα χρειαστούμε να κάνουμε κάνα… καρδιογράφημα.

Παρόλο που χάναμε στο 11ο λεπτό με 2-0, παρ’ όλα αυτά τα παιδιά βρήκανε τα ψυχικά αποθέματα, μπορέσαμε ισοφαρίσαμε, προηγηθήκαμε και από εκεί και πέρα νομίζω ότι αν δεν έμπαινε το γκολ του αντιπάλου τόσο πολύ γρήγορα και μπορούσαμε να κρατήσουμε κάνα δεκάλεπτο το σκορ ακόμη ίσως να μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα όμως στην εξέλιξη αυτού του παιχνιδιού έπαιξε σημαντικό ρόλο η κούραση μας.

Αυτό φαινόταν όσο περνούσε ο χρόνος και στο τελευταίο δεκάλεπτο ειδικά φανήκαμε και τυχεροί που δεν μπόρεσαν εκεί στις δύο κλασσικές ευκαιρίες που έχασαν τα Γιάννενα να πάρουν και το παιχνίδι και στις καλές αποκρούσεις σίγουρα και του Σωτηρίου. Τι να πω; Εγώ μόνο συγχαρητήρια θέλω να δώσω στα παιδιά.

Να φανταστείτε ότι κάνανε 12 παιχνίδια μέσα σε περίπου ενάμιση μήνα, ούτε ακριβώς ενάμιση μήνα, ερχόμασταν από δύο παιχνίδια σημαντικά αυτή την εβδομάδα, από τη Λιβαδειά και από την ΑΕΚ και πάλι βγάλανε ό,τι ψυχικά αποθέματα είχαν για να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτό το αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα όταν αυτά τα 12 παιχνίδια έχεις χάσει μόνο ένα μόνο ικανοποίηση μπορείς να νιώθεις”.