Ο Μικαλάι Σίγκνεβιτς στο gazzetta.gr

Ο επιθετικός της ομάδας μας, Μικαλάι Σίγκνεβιτς μίλησε στο Gazzetta Match Review για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του με τα χρώματα της ομάδας μας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η προηγούμενή μου χρονιά δεν ήταν όσο καλή θα ήθελα. Γενικά δεν υπήρξε αποδοτική και ουσιαστική για μένα. Ήθελα να κάνω μία νέα αρχή. Είχα ανάγκη από ένα νέο και πολύ καλό ποδοσφαιρικό ξεκίνημα και έκρινα σκόπιμο πως η καλύτερη λύση για μένα θα ήταν ο Πλατανιάς. Είπα γιατί όχι; Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλό και δυνατό και ο Πλατανιάς είναι μία καλή ομάδα που αποπνέει υγεία και πολύ καλό κλίμα. Πέρυσι είχε πάει πολύ καλά και έτσι πήρα την απόφαση, που θεωρώ ότι με δικαιώνει».

Στην συνέχεια ξεκαθαρίζει πως «για μένα όλο αυτό που γίνεται είναι πολύ καλό. Πάρα πολύ σημαντικό. Που παίρνω παιχνίδια και προσπαθώ πολύ και βελτιώνομαι. Αυτό ήθελα να κάνω και αυτό κάνω».

Ο Σίγκνεβιτς είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον κόουτς Παράσχο. «Είναι ένας τρομερός κόουτς. Από το ξεκίνημα της συνεργασίας μας μου έδειξε το πόσο σημαντικός είμαι γι’ αυτόν και την ομάδα. Απολαμβάνω να παίζω ποδόσφαιρο στον Πλατανιά και το απολαμβάνω να παίζω με τον συγκεκριμένο προπονητή. Μου αρέσει πολύ», υπογραμμίζει σχετικά ο Σίγκνεβιτς.

Όσο για τα τέρματά του αλλά και το γκολ με ΠΑΣ; «Είναι πάρα πολύ σπουδαίο το να σκοράρεις. Για μένα το πλέον βασικό διότι αυτή είναι η δουλειά μου στο γήπεδο. Η μεγάλη δύναμή μου φυσικά είναι και η οικογένειά μου, που είναι μαζί μου στην Ελλάδα, αλλά με έχει βοηθήσει πολύ και η ομάδα του Πλατανιά. Μου έχει δώσει μεγάλη ώθηση. Θα ήθελα να αφιερώσω τα τέρματά μου και στους δικούς μου ανθρώπους αλλά και στους ανθρώπους της ομάδας, όλη την ομάδα και τον κόσμο της», συμπλήρωσε.

Σε τέτοιες περιπτώσεις και από την στιγμή που υπάρχει δανεισμός υπάρχει και η προφανής ερώτηση. Για το εάν θέλει ο παίκτης να συνεχίσει ή όχι στην ομάδα. Ο Σίγκνεβιτς εμφανίστηκε άκρως θετικός λέγοντας πως «ναι εάν με ρωτάς με τα σημερινά δεδομένα φυσικά και θέλω να μείνω. Μου αρέσει πολύ εδώ. Και το ποδόσφαιρο και όλα. Δεν είναι όμως στο χέρι μου. Δεν εξαρτάται από εμένα. Στην τελική απόφαση και τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν παίζουν ρόλο και άλλες παράμετροι (σ.σ. εννοεί την ομάδα όπου ανήκει). Να πάει καλά η χρονιά, να συνεχίσουμε έτσι και σίγουρα θα το συζητήσουμε αυτό το ενδεχόμενο στην συνέχεια».