ΕΛΕΠΑΠ-MVP, ο Γιώργος Γιακουμάκης (vid)

Ο επιθετικός της ομάδας μας, Γιώργος Γιακουμάκης, ψηφίστηκε ως ΕΛΕΠΑΠ-ΜVP, από τους αθλητικούς συντάκτες που κάλυψαν την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στα Περιβόλια.
Ο σκόρερ των δύο εκ των τριών τερμάτων του Πλατανιά, παρέλαβε το βραβείο του από τον μικρό θαυμαστή του, Αλέξανδρο Δρακάκη, ενώ μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε:
“Γνωρίζαμε ότι ο Αστέρας δεν ήταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και πως επίσης “καίγεται” για τους βαθμούς. Το παιχνίδι μας βγήκε νομίζω στο 100%, βάλαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ καταφέραμε σχετικά γρήγορα να πετύχουμε άλλα δύο στο δεύτερο και μέχρι το τέλος κρατήσαμε εύκολα το υπέρ μας σκορ”.
Για το γεγονός ότι ο Πλατανιάς παίζει με τρεις επιθετικούς: “Είναι πιο εύκολο καθώς μπορούμε και διαχείριση δυνάμεων να κάνουμε, αλλά και να… μοιράσουμε τη δουλειά. Είναι πολύ καλοί οι συμπαίκτες μου στην επίθεση και νομίζω ότι και τα δύο γκολ που έβαλα οφείλονται σε αυτούς”.
Για το μέλλον του: “Εχω πει πολλές φορές ότι η ομάδα μου μέχρι το καλοκαίρι είναι ο Πλατανιάς και το μόνο που σκέφτομαι είναι οι στόχοι που έχουμε θέσει”.
Για την πολύ καλή πορεία του Πλατανιά: “Πλέον η ομάδα έχει πολλούς Ελληνες παίκτες και αυτό βοηθάει πολύ. Επίσης οι ξένοι που έχουν έρθει είναι εξαιρετικά παιδιά, ενώ υπάρχει και ο κ.Παράσχος που έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικά κλίμα στην ομάδα. Ολα αυτά συμβάλουν στην εξαιρετική πορεία που έχουμε”.

 

giak-mvp