Οι δηλώσεις του κ.Παράσχου (video)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Βέροια, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος, έκανε λόγο για μια δύσκολη νίκη, ενώ αναφέρθηκε και σε προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και αφορούσαν στην προετοιμασία του Πλατανιά για τον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Απο το σημερινό ματς κρατάμε μόνο τη νίκη. Νομίζω ότι έχει συμβεί κάτι το παράξενο. Οσο ήμασταν 11 με 11 ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε ηρεμία και καλή κυκλοφορία. Οταν ήρθε η αποβολή επαναπαυτήκαμε και νομίζαμε ότι το γκολ θα μπει μόνο του. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και καλές επιλογές. Δεν έμεινα ικανοποιημένος, αλλά θα κρατήσω μόνο τη νίκη”.

Αναφερόμενος στην προετοιμασία της ομάδας μας, είπε: “Πάντως όλη την εβδομάδα είχαμε προβλήματα κυρίως με τη γρίπη. Ο Μπανανά που βγήκε έξω δεν μπορούσε άλλο, το ίδιο οι Σίγκνεβιτς και Γιακουμάκης, με τον δεύτερο να παίζει ουσιαστικά χωρίς προπόνηση. Το ίδιο και ο Μαραγκός, τον οποίο αποκλείσαμε γιατί είναι άρρωστος. Για αυτό σας είπα στην αρχή ότι υπάρχει μια μικρή δικαιολογία”.

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: “Τώρα περιμένουμε τον Ηρακλή την ερχόμενη Δευτέρα για να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Το πρόγραμμα μετά από αυτό το ματς είναι αρκετά δύσκολο. Βέβαια στα δύσκολα τα πάμε καλά. Υπάρχει μια κρυφή ελπίδα και θα προσπαθήσουμε να την εξαντλήσουμε”

Δείτε τη συνέντευξη Τύπου, μέσω του fcplataniasTV