Οι δηλώσεις του κ.Παράσχου.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, επεσήμανε.

«Θέλω να ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκανε και την πλακέτα που μου έδωσε, την ΠΑΕ Ατρόμητος και ειδικότερα την οικογένεια του κ. Σπανού. «Ξύπνησαν», ειδικότερα σ’ εμένα, πάρα πολύ καλές αναμνήσεις… Με αυτήν την οικογένεια ήμασταν μαζί 6 χρόνια περίπου, ίσως τα περισσότερα προπονητικά μου χρόνια σε μια ομάδα ανήκουν εδώ. Από εκεί και πέρα, πιστεύω και του χρόνου να έχουν μια ανάλογη πορεία και οι δυο ομάδες. Το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου γιατί και εμείς και ο Ατρόμητος κάναμε μια πάρα πολύ καλή πορεία και πιστεύω επειδή του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι πολύ πιο δύσκολο και πάμε στις 14 ομάδες, εύχομαι, να έχουμε μια ανάλογη πορεία πάλι.

Το παιχνίδι δε νομίζω ότι αντέχει σε κριτική. Ο Ατρόμητος ήταν πολύ πιο πλήρης από μας και κέρδισε δίκαια, εν αντιθέσει με μας που κάναμε πάρα πολλές δοκιμές. Χρησιμοποιήσαμε πάρα πολλά παιδιά από την Κ20 κι έτσι περάσαμε ένα πολύ ευχάριστο βράδυ, άσχετα αν το σκορ είναι βαρύ για την ομάδα μου».

Τέλος ο κ.Παράσχος ερωτηθείς για το αύριο της συνεργασίας του με την ομάδα μας απάντησε: «Θα συνεχίσω. Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι ακόμη, αλλά θα συνεχίσω».

*Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ο κ.Παράσχος τιμήθηκε από τον πρόεδρο του Ατρόμητου κ.Γιώργο Σπανό, για την προσφορά του στην ομάδα του Περιστερίου.

vra-pa