Ευχαριστήριο

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων αισθάνεται την ανάγκη, μετά το τέλος και της φετινής αγωνιστικής περιόδου, να ευχαριστήσει θερμά:

– Την ΟΠΑΠ Α.Ε., τα κανάλια NOVA SPORTS, την ΑΝΕΚ LINES, την ΕΤΑΝΑΠ ΑΕ (επιτραπέζιο νερό Σαμαριά), τα Super Markets SYNKA και όλους τους διαφημιζόμενους, με τους οποίους υπήρξε μια ειλικρινής, εποικοδομητική και άριστη συνεργασία.

– Tους κατόχους καρτών διαρκείας, καθώς και το σύνολο των φιλάθλων μας, οι οποίοι στηρίξατε έμπρακτα την ομάδα μας καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος Super League 2016 – 2017, τόσο οικονομικά, όσο και με την κόσμια παρουσία σας στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, ενισχύοντας με το χειροκρότημά σας τις προσπάθειες των παικτών μας.

– Την «Βιοεξέταση Σύγχρονο Διαγνωστικό Εργαστήριο» και προσωπικά τον Βιοπαθολόγο – Μικροβιολόγο, Δρ. Γρηγόρη Κοκολαντωνάκη, για τις αιματολογικές εξετάσεις στους παίκτες της ομάδας και την ανιδιοτελή και ουσιαστική στήριξη προς τον σύλλογο μας.

– Τον υπεύθυνο του γηπέδου στα Περιβόλια, κ.Νίκο Κατσιγιαννάκη, για την συνεχή και ανιδιοτελή στήριξη του στην ομάδα.

– Τον εξαίρετο άνθρωπο και άριστο επιστήμονα, γιατρό – καρδιολόγο, κ. Μανώλη Αλιφιεράκη, για τις δωρεάν καρδιολογικές εξετάσεις και τη διαχρονική του, σημαντική και ουσιαστική στήριξη στην ομάδα μας.

– Το φαρμακείο «Ποντικάκης Παναγιώτης – Ποντικάκη Αικατερίνη Ο.Ε. Συστεγασμένα φαρμακεία» που βρίσκεται στον Πλατανιά Χανίων και προσωπικά τους ιδιοκτήτες του, για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα μας σε φαρμακευτικό υλικό για ακόμα μια αγωνιστική περίοδο.

– Τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Παραρτήματος Χανίων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη συγκινητική τους παρουσία και την ουσιαστική – επαγγελματική παροχή πρώτων βοηθειών στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

– Την Ελληνική Αστυνομία και προσωπικά τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή, Γιώργο Στρατιδάκη, για την άριστη συνεργασία.

– Τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Χανίων και την Πυροσβεστική Υπηρεσία για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους.

– Τα Ζαχαροπλαστεία Αφοί Κληματσάκη για την ευγενική χορηγία προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

– Τον κ.Νίκο Βογιατζάκη, για την μουσική κάλυψη και τον εκφωνητή, κ.Αθανάσιο Ζούμπα, για την ευγενική συνεισφορά τους σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

– Τον κ.Βαγγέλη Τριπολιτάκη και την εταιρεία «νόηSYS», για την εξαιρετική συνεργασία και την άρτια τεχνική υποστήριξη αναφορικά με την επίσημη ιστοσελίδα.

Έχοντας στο πλευρό του όλους εσάς, φιλάθλους και χορηγούς, ο Πλατανιάς πραγματοποίησε φέτος την καλύτερη αγωνιστική σεζόν του στην Super League, τερματίζοντας στην 7η θέση και έχοντας συγκεντρώσει 42 βαθμούς.

Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί και θα επεκταθεί με τα ίδια και ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, για όλες τις πλευρές και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

xorhgoi platanias