Ολοι μαζί για τον μικρό Δημήτρη

Την Κυριακή 19/11/17 στις 17:15 η ομάδα μας υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, σε έναν αγώνα με διπλή σημασία για όλους μας.

Σε αυτή την αγωνιστική δεν στηρίζουμε μόνο τον Πλατανιά στην προσπάθεια που κάνει για ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αλλά πολύ περισσότερο τον μικρό Δημήτρη από τα Χανιά στη δική του τιτάνια προσπάθεια στη μάχη που δίνει για την ίδια του τη ζωή,

Ο μικρός Δημήτρης, από την ηλικία κιόλας των 8 μηνών άρχισε να παρουσιάζει συχνές αιματεμέσεις χωρίς να έχει διαγνωστεί από τι ακριβώς πάσχει. Η ζωή του όμως, λόγω της συνεχούς αυτής κατάστασης βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και θεωρείται επιβεβλημένη η διερεύνηση των συμπτωμάτων που παρουσιάζει, από εξειδικευμένους γιατρούς και ερευνητές.

Για τον λόγο αυτό είναι αναγκαίο να μεταφερθεί και να νοσηλευθεί σε ευρωπαϊκό παιδιατρικό νοσοκομείο. Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όλους να συνδράμουν ώστε να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα 100.000 ευρώ.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων θέλοντας να σταθεί στο πλευρό του ίδιου και της οικογένειάς του, αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στα 10 ευρώ (με εξαίρεση τη θύρα VIP που παραμένει στα 50 ευρώ) και να προσφέρει τα έσοδα στον μικρό συνάνθρωπό μας.

Εισιτήρια προπωλούνται:
Από τα γραφεία της ΠΑΕ Πλατανιάς, στα Χανιά (Κισσάμου 107) από την Τρίτη (14.11) έως και την Παρασκευή (19.11) από τις 10πμ – 5μ.μ. και το Σάββατο (18.11) 10πμ – 2μ.μ..

Επίσης στην κάθε θύρα του γηπέδου των Περιβολίων θα υπάρχουν ειδικά κουτιά προκειμένου, όποιος φίλαθλος επιθυμεί να συνεισφέρει επιπλέον για τον μικρό Δημήτρη.

Για πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων: 2821097445

Υπενθυμίζεται, ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο.

Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet μέσω της ιστοσελίδας viva.gr, οι φίλαθλοι αποφεύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση στα εκδοτήρια του γηπέδου.