Οι δηλώσεις του κ.Ρόκα

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ο τεχνικός του Πλατανιά, Μανουέλ Ρόκα, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε:
«Ηρθαμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, όσον αφορά τον εαυτό μας. Ηξερα ότι είναι πολύ δύσκολο να κρατήσουμε το μηδέν και να πάρεις βαθμό εδώ. Είπα στους παίκτες ότι έχουμε πολλά πράγματα να κερδίσουμε και πως έπρεπε να έχουμε τις βάσεις σε άμυνα και επίθεση. Είναι δύσκολο να πετύχεις αποτέλεσμα μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στην καλύτερη φετινή ομάδα. Κρατήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που η διαφορά ήταν μεγάλη. Ηξερα ότι μπορούσαμε να κρατήσουμε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Δεν το καταφέραμε. Δικαιώθηκε η ΑΕΚ. Συγχαρητήρια για την ΑΕΚ, παρόλο την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια που είχε εδώ».

Στη συνέχεια απάντησε απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, είπε:

Για το τι έχει φταίξει και ο Πλατανιάς δείχνει φέτος αυτή την εικόνα: «Εχουμε αλλάξει πολλούς παίκτες. Όταν αλλάζεις τόσους παίκτες θέλουν να προσαρμοστούν. Δεν έτυχε να έχουμε προσωπικότητες για να κάνουν το κάτι παραπάνω και να φτιάξουν φάσεις. Πρέπει να χτίσουμε την ομάδα. Πρέπει να παίξουμε όλοι μαζί. Δεν έχουμε έναν παίκτη που να κάνει τη διαφορά. Πρέπει να δουλεύεις ομαδικά. Σε αυτό δίνω έμφαση».

Για το αν έχει πρόβλημα στο γκολ η ομάδα του: «Ναι. Οι ομάδες έχουν δυο τρόπους να πάρουν βαθμούς. Ο πρώτος είναι να βγεις μπροστά και ο δεύτερος να είσαι πίσω και έχοντας 2-3 παίκτες με προσωπικότητα να φέρνουν το κάτι παραπάνω. Η Λαμία έχει δυο Ισπανούς, ο Ατρόμητος έχει τον Ντιγκινί και τον Ουάρντα. Σε εμάς είτε κάποιοι παίκτες δεν προσαρμόστηκαν, είτε δεν υπάρχει η ομαδικότητα, πρέπει να πάμε στη συνεργασία και την ομαδικότητα».