Οι δηλώσεις του κ.Χατζηνικολάου

Ο προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Χατζηνικολάου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισε τα εξής:

“Απόψε είναι μια δύσκολη ημέρα για τον Πλατανιά. Θέλαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και να έχουμε την ελπίδα της παραμονής. Δυστυχώς δεν ήρθαν οι τρεις βαθμοί, παραμείναμε στην ίδια θέση, στην ίδια απόσταση από τον Απόλλωνα.

Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές. Χωρίς να πιεστούμε ιδιαίτερα, από μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ. Η προσπάθεια που κατέβαλαν τα παιδιά ήταν τεράστια. Τα παιδιά είχαν πάρα πολύ καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Μακάρι να είχαμε και σε κάποια άλλα παιχνίδια – πρωτύτερα – την ίδια εικόνα. Δεν θα ήμασταν εδώ τώρα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε για την παρουσία και την παρότρυνση. Περισσότερο καθαρό μυαλό αν είχαμε στα τελευταία λεπτό, με την πίεση που ασκήσαμε στον Απόλλωνα θα παίρναμε το ματς. Δεν κινδυνεύσαμε ποτέ από τον Απόλλωνα.

Δέχθηκα μια πρόταση να επιστρέψω, δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Έστω, και εγώ και κάποιοι άλλοι να έρθουν κοντά. Η θέση είναι δύσκολη, τα πόδια των ποδοσφαιριστών γίνονται ακόμη πιο βαριά.

Την ελπίδα θα πρέπει πάντα να την έχεις. Πρέπει να υπάρχει ελπίδα. Για να έχεις τη διάθεση να δεις την επόμενη ημέρα διαφορετική».