Οι δηλώσεις του κ.Χατζηνικολάου

Ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Χατζηνικολάου, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε τα εξής:

“Το παιχνίδι είχε δύο εικόνες. Ενα πρώτο ημίχρονο που ήταν μοιρασμένο και από τις δύο ομάδες. Εμείς επιθετικά δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να προηγηθούμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Στο β’ ημίχρονο μόλις δεχτήκαμε το γκολ χάθηκαν όλα τα ψυχικά αποθέματα από την ομάδα για να το «γυρίσει». Ηρθε γρήγορα και το δεύτερο γκολ και εκεί χάθηκαν όλα. Πρέπει μέχρι τέλους με αξιοπρέπεια και προσπάθεια να τελειώσουμε το πρωτάθλημα”.

“Δεν είναι απογοήτευση, είναι ρεαλισμός και πηγάζει απ’ το γεγονός ότι τα ψυχικά αποθέματα κάποιων παικτών, με το που θα δεχθεί η ομάδα γκολ, έρχεται η κατάρρευση. Είμαι σε δεύτερο παιχνίδι που είμαι εδώ και το βλέπω. Οσο το αποτέλεσμα δεν είναι παθητικό και υπάρχει ο απαραίτητος «ενθουσιασμός» προσπαθούν να βγουν κάποιες ευκαιρίες που σου δίνουν μια ελπίδα ότι θα σκοράρεις. Ο παίκτης εκεί ξεχωρίζει… Όταν θα έρθει η στραβή, τι ψυχικά αποθέματα έχει για να μπορέσει να το γυρίσει”.

“Είμαι δύο εβδομάδες στην ομάδα και προσπαθούμε καλά-καλά να τη μάθω. Εχουμε μία επαφή με τον κ.Μαθιουλάκη αλλά δεν συζητήσαμε για την επόμενη μέρα. Προείχε το να κυνηγήσουμε κάποιο αποτέλεσμα σε αυτά τα δυο παιχνίδια”.