Οι δηλώσεις του κ.Χατζηνικολάου

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιάννης Χατζηνικολάου, τόνισε τα εξής:

«Τελειώνει μία χρονιά πολύ κακή για εμάς, γιατί βαθμολογικά δεν καταφέραμε να σωθούμε. Παίξαμε σε μία έδρα που ο ΠΑΟΚ θα είχε σίγουρα την κατοχή και θα προσπαθούσαμε να περιορίσουμε τις επιθετικές του ενέργειες. Χάσαμε λίγο τη συνοχή μας με το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ καλά οργανωμένοι αμυντικά και με κάποιες αντεπιθέσεις ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Δεν καταφέραμε να το κάνουμε αυτό και σε μία αδράνεια ήρθε το τρίτο γκολ, αν και είχαν κριθεί όλα. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που έμειναν μέχρι την τελευταία στιγμή στην ομάδα. Σήμερα είχα μόλις 12-13 παίκτες που μπορούσαν να παίξουν. Για μένα είναι σημαντικό, που έμειναν κοντά στην ομάδα μέχρι τέλος να να ολοκληρώσουμε με κάποια αξιοπρέπεια για αυτό θέλω να τους ευχαριστήσω».

Για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα: “Είναι άγνωστο ακόμα αν θα μείνω. Μέσα σε σύντομο χρονικό θα γίνει μια συνάντηση με τη διοίκηση για να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι”.

Για την εικόνα του Πλατανιά στο τελευταίο ματς: “Η ομάδα θα πρέπει να χτιστεί από το μηδέν σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν παίζει του χρόνου, γιατί υπάρχουν και οι φήμες για την αναδιάρθρωση. Εμείς έχουμε πολλά προβλήματα. Εχουμε μείνει λίγοι στο τέλος, ο Ουές έπαθε εξάρθρωση ώμου και έπαιξε μέχρι το τέλος. Δεν είχαμε περιθώρια καν για αλλαγές, από την στιγμή που πριν το Πάσχα λύθηκαν και αρκετά συμβόλαια. Τώρα αν στα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αυτό θίχτηκε επειδή ήρθε ο Πλατανιάς με λίγους παίκτες στην Τούμπα, τότε… κρεμάστε μας”.