Ο Πλατανιάς στο Summer Goalkeeper Camp (pics)

Το παρών στο 3ο Summer Goalkeeper Camp το οποίο ολοκληρώθηκε την Πέμπτη έδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, καθώς την ομάδα μας εκπροσώπησε ο τεχνικός διευθυντής κ.Βασίλης Αμανατίδης.

Ως πρώην γκολκίπερ, στη Βέροια, στη Νάουσα αλλά και στον Ολυμπιακό Βόλου, ο κ.Αμανατίδης μίλησε στους συμμετέχοντες για την πιο ιδιαίτερη θέση στο ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι χρειάζεται σκληρή δουλειά και εξειδίκευση, ενώ επισήμανε ότι η πόρτα του Πλατανιά θα είναι ανοιχτή για όποιον θελήσει στο μέλλον να την χτυπήσει, σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται.

Το 3ο Summer Goalkeeper Camp, διοργανώθηκε με επιτυχία για ακόμα μια χρονιά από τον προπονητή τερματοφυλάκων του Πλατανιά, Γιώργο Μπερνεάνου, υπό την αιγίδα του Παγκρήτιου Συνδέσμου Προπονητών.

Από την πλευρά του ο κ.Μπερνεάνου τόνισε ότι για να μπορέσει ένας προπονητής να προσφέρει βελτίωση στον τερματοφύλακα του πιο υψηλού επιπέδου, είναι απαραίτητο να εξασκήσει την αναλυτικότητα και την μεταδοτικότητά του, από το παιδικό και αρχάριο επίπεδο. Ετσι το camp δεν βοηθά μόνο τους τερματοφύλακες να γίνονται καλύτεροι, αλλά και τους ίδιους τους προπονητές.

Στο φετινό camp οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, πήραν μέρος, προπονητές και τερματοφύλακες και από το εξωτερικό και συγκεκριμένα τη Δανία, την Κύπρο, τη Σερβία και τη Ρουμανία, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι.