Στα Χανιά ο κ.Κάμπος (pics)

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Βραζιλιάνος τεχνικός Πάουλο Λουίς Κάμπος, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο κ.Κάμπος έφτασε στα Χανιά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης και στις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου, αφού τους ευχαρίστησε στα ελληνικά για την υπομονή τους να τον περιμένουν, δήλωσε χαρούμενος που επιστρέφει στην Ελλάδα, ενώ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς, κ.Μανώλη Μαθιουλάκη, για την ευκαιρία που του έδωσε.

Οσον αφορά τους στόχους, τόνισε ότι σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ, Βασίλη Αμανατίδη, θέλει να δημιουργήσει μια σπουδαία ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κρήτη και πολύ περισσότερο χαρούμενος που επέστρεψα ξανά στην Ελλάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Μαθιουλάκη και τον καλό μου φίλο Βασίλη Αμανατίδη που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία. Γνωρίζω για τον Πλατανιά, καθώς δεν σταμάτησα να παρακολουθώ τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Πλατανιάς είναι ένα πολύ καλό κλαμπ και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε μια σπουδαία δουλειά τη σεζόν που έρχεται”.

“Από τότε που ήμουν στον Αστέρα Τρίπολης έλεγα όταν με ρωτούσαν για τους στόχους, ότι αυτό που θέλω να είναι να δημιουργήσουμε μια σπουδαία ομάδα. Το ίδιο ισχύει και τώρα στον Πλατανιά. Ο κ.Μαθιουλάκης γνωρίζει το πως θα κάνουμε πιο δυνατή την ομάδα και σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή τον κ.Αμανατίδη είναι σίγουρος ότι θα έχουμε μια σπουδαία σεζόν. Ξέρω τον εαυτό μου και το ελληνικό ποδόσφαιρο και το τι μπορούμε να πετύχουμε. Εχοντας στο πλευρό μου την στήριξη του βοηθού μου, του Γιάννη Κερλίδη, είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά” .

Μαζί με τον κ.Κάμπος έφτασε στα Χανιά και ο βοηθός του κ.Γιάννης Κερλίδης, ο οποίος τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην πόλη των Χανίων για την ομάδα του Πλατανιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Αμανατίδη για την επιλογή στο πρόσωπό μου και τον κ.Μαθιουλάκη και τη διοίκηση για την αποδοχή αυτής της επιλογής. Γι’ αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι θα δώσουμε το καλύτερο των δυνάμεών μας για να πετύχει η ομάδα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι γενικότερα δύσκολο, αλλά είναι και τόσο εύθραυστο που μπορείς από τη μια χρονιά στην άλλη με πολύ καλή οργάνωση και καλό προγραμματισμό να αλλάξεις όλα τα δεδομένα που υπάρχουν. Γι’ αυτό το λόγο είμαστε εδώ πέρα και ελπίζω να καταφέρουμε να το πετύχουμε».

Τον νέο προπονητή της ομάδας μας και τον συνεργάτη του, υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Πλατανιάς, Βασίλης Αμανατίδης. Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου για την συγκεκριμένη επιλογή είπε:

«Ευχαριστώ πολύ που βρεθήκατε αυτή την ώρα στο αεροδρόμιο για να υποδεχτούμε τον κ.Κάμπος και τον κ.Κερλίδη. Από την πλευρά μου θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που ξεκίνησε να κάνει τις συζητήσεις με τους δύο κυρίους, αλλά και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους οποίους θα σας γνωρίσουμε με την πρώτη ευκαιρία στα γραφεία μας. Ξεκινάμε τον προγραμματισμό από αύριο. Νομίζω ότι το ποδόσφαιρο της Κρήτης χρειάζεται ένα διαφορετικό μέταλλο μέσα από μια χώρα η οποία παράγει ποδόσφαιρο, είναι μια βιομηχανία ποδοσφαίρου η Βραζιλία, παρότι το κρητικό ταλέντο στο οποίο θα δώσουμε πολύ ιδιαίτερη σημασία χρειάζεται αυτόν τον άνθρωπο».