Εργοτέλης – Πλατανιάς: Η συνέντευξη Τύπου

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη, ο τεχνικός της ομάδας μας, κ.Γιάννης Τάτσης, τόνισε τα εξής:
«Με βάση την εξέλιξη του παιχνιδιού και το τελικό αποτέλεσμα είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος, από την στιγμή που είχαμε βρεθεί πίσω με 2-0.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθειά τους και σε όλους που πίστεψαν σε αυτή την ανατροπή μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες και πετυχαίνει αρκετά γκολ.
Εμείς από την άλλη είχαμε ένα σχέδιο να πιέσουμε ψηλά κάτι που καταφέραμε, καθώς τα γκολ που πέτυχε ο αντίπαλος δεν προήλθαν από οργανωμένες επιθέσεις.
Το 2-0 αυτό ήταν για μας κάτι το πρωτόγνωρο, καθώς δεν είχαμε βρεθεί σε άλλο παιχνίδι πίσω στο σκορ, όμως καταφέραμε να αντιδράσουμε. Κάποια στιγμή θα συνέβαινε και αυτό, κάτι που είπα στους παίκτες μου στο ημίχρονο.
Είμαστε όλοι χαρούμενοι, αλλά ταυτόχρονα και πολύ κουρασμένοι, γιατί είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Εχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας.
Θέλω να ευχαριστήσω τον Εργοτέλη για τη φιλοξενία και να πω ότι σήμερα έπαιζαν δύο πολύ καλές ομάδες».

Για το τι άλλαξε στα τελευταία λεπτά: «Από την πλευρά μου έκανα κάποιες κινήσεις από τον πάγκο για να φρεσκάρω την ομάδα, όμως και τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Οι αλλαγές ή βγαίνουν ή όχι. Το σημαντικότερο ήταν ότι δεν χάσαμε την πίστη μας».

Τους παίκτες του Πλατανιά, εκπροσώπησε, ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος, ο οποίος και τόνισε:
«Θέλω να δώσω πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Εργοτέλη γιατί είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο, όπως θέλουμε να κάνουμε και εμείς. Νομίζω ότι ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο είδε ένα πολύ καλό παιχνίδι και το απόλαυσε.
Μείναμε πιστοί στο πλάνο που είχαμε από την πρώτη στιγμή, ενώ βγήκαν και οι αλλαγές του κόουτς. Εχουμε σκοπό από την αρχή της σεζόν να βάζουμε δύσκολα σε κάθε αντίπαλο και για να μας κερδίσει θα πρέπει να φτύσει αίμα.
Βγάλαμε μαχητικότητα και δεν παρατήσαμε το παιχνίδι δε κανένα σημείο του αγώνα».