Οι δηλώσεις του Γιάννη Τάτση (vid.)

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρόδοτο, ο τεχνικός του Πλατανιά, κ.Γιάννης Τάτσης, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Εννοείται μετά από ένα τέτοιο σκορ και μια τέτοια εμφάνιση δε θα μπορούσα να μην είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος. Η νίκη ήταν δίκαιη και θεωρώ πώς ήμασταν πολύ καλοί σε άμυνα και επίθεση. Διαχειριστήκαμε τη μείωση του σκορ, εκεί που πήραν ψυχολογία και αυτό ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Το ξεπεράσαμε, όμως, και βοήθησαν και τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή, κι έτσι, πετύχαμε μια μεγάλη νίκη, σε έκταση και σκορ.
Κλείνουμε αυτό το χρόνο με μια μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει από την αρχή μέχρι τώρα. Θα κοιτάξουμε να ξεκουραστούμε και να επανέλθουμε πάλι για δουλειά.
Είμαι ικανοποιημένος από όλη τη δουλειά των παικτών, γιατί εμάς ο μακροχρόνιος στόχος είναι το χτίσιμο αυτής της ομάδας, η οποία έχει πολλά παιδιά νεαρά και το ματς με τη Σπάρτη τελείωσε έξι παίκτες που προέρχονται από τις Κ19-Κ20. Είναι νεαρά παιδιά με τριετή συμβόλαια, δουλεύουν και είμαι πολύ ικανοποιημένος και θα συνεχίσουμε το ίδιο. Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.
Θέλω να ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, με υγεία και αγάπη σε όλο τον κόσμο».

Ερωτηθείς για το αν η ομάδα μας θα κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, απάντησε:
«Θα το δούμε, δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Το πρώτο μέλημά μου τώρα είναι να ξεκουραστούμε και μέσα στις γιορτές θα σκεφτώ αν υπάρχει κάτι καλό, κάτι ουσιαστικό, κάτι που να κολλάει στην ομάδα μας και θα μπορέσει να μας δώσει ώθηση, χωρίς να διαταράξουμε ούτε κλίμα και ανάλογα τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν, θα το σκεφτώ και θα αποφασιστεί μετά τις γιορτές».