Κέρκυρα – Πλατανιάς: Η συνέντευξη Τύπου

Στην προσπάθεια των παικτών της ομάδας μας, καθώς και στις ευκαιρίες που δημιούργησε ο Πλατανιάς στο πρώτο ημίχρονο, στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα στην Κέρκυρα, ο κ.Γιάννης Τάτσης.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Πλατανιά τόνισε:
«Ηταν ένα παιχνίδι σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο κάτι το οποίο περιμέναμε μετά τις βροχές και τα χιόνια. Ξέραμε από την αρχή ότι το παιχνίδι θα πήγαινε στη δύναμη και με την μπάλα στον αέρα.
Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις προϋποθέσεις για να ανοίξουμε το σκορ, όμως δεν τα καταφέραμε και σε ένα σημείο που παίζαμε με δέκα παίκτες, αυτό έγινε από την πλευρά της Κέρκυρας.
Χωρίς να θέλω να μειώσω την αξία και τη νίκη της Κέρκυρας, θεωρώ ότι το δίκαιο αποτέλεσμα, θα ήταν η ισοπαλία.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Κέρκυρα προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα. Εμείς θέλαμε να ασκήσουμε πίεση, χωρίς όμως να τα καταφέρουμε. Η προσπάθεια μας ήταν καλή σε έναν ιδιαίτερο αγωνιστικό χώρο. Εγώ κρατάω την εμφάνιση και την πολύ καλή προσπάθεια των παιδιών και κοιτάμε πλέον τη συνέχεια».

Ο Κώστας Τσαμούρης εκπροσώπησε τους παίκτες του Πλατανιά στη συνέντευξη Τύπου. Μεταξύ άλλων στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο, ενώ πρόσθεσε ότι η ομάδα μας, θα μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Συγκεκριμένα:
«Είναι κρίμα για δύο ποιοτικές ομάδες, όπως είναι η Κέρκυρα και ο Πλατανιάς να αγωνίζονται σε έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο. Είναι ομάδες που έχουν μάθει να παίζουν ποδόσφαιρο, όμως εδώ είσαι αναγκασμένος να παίξεις αντιποδόσφαιρο.
Ξέραμε ότι το ματς θα κρινόταν σε μια φάση, όπως και έγινε. Στο πρώτο μέρος δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως δεν ήμασταν σοβαροί στην τελική προσπάθεια και δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα το οποίο θα έδινε τελείως διαφορετική τροπή στο παιχνίδι.
Από κει και πέρα κρατάμε ψηλά το κεφάλι. Είμαστε μια καλή και ποιοτική ομάδα με ταλαντούχα παιδιά. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, στους συμπαίκτες και στον προπονητή. Καλή συνέχεια στην Κέρκυρα και θέλω να επαναλάβω είναι κρίμα να γίνονται αγώνες σε τέτοια γήπεδα».