Δελτίο Τύπου

Την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής (13/1/19, 14:30) με τον Αιγινιακό, ξεκίνησε από σήμερα η ομάδα μας.

Αυτή ήταν η πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Μάλεμε από την προηγούμενη Παρασκευή, όταν και ο Πλατανιάς αναχώρησε για την Κέρκυρα, από όπου επέστρεψε την Τρίτη το πρωί, με ενδιάμεση στάση και προπόνηση στη Φιλιππιάδα.

Έχοντας γνωρίσει μόλις τη 2η ήττα της στο πρωτάθλημα, η ομάδα μας δεν έχει άλλο στόχο την Κυριακή, από το να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να παραμείνει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η σημερινή προπόνηση ήταν μεσαίας έντασης με διάρκεια 75 λεπτών και δόθηκε έμφαση στην τεχνικοτακτική και στην υποομαδική αμυντική τακτική.

Λίγο πριν το τέλος του προγράμματος, αποχώρησε ο Ντοριάνο Κόρτσταμ, καθώς δέχτηκε ένα χτύπημα στο μάτι και η καταστάση του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Επίσης ενημερώνουμε ότι έπειτα από αίτημα της ΠΑΕ Αιγινιακός το οποίο έγινε δεκτό και από εμάς και από τη διοργανώτρια αρχή, η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 14:30 αντί στις 15:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη.