Πλατανιάς – Αιγινιακός: η συνέντευξη Τύπου (vid)

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Αιγινιακό, ο προπονητής της ομάδας μας, κ.Γιάννης Τάτσης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, μεταξύ άλλων τόνισε.
«Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο με βάση την εικόνα του αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε αρκετά. Νομίζω ότι σε αυτό έπαιξε ρόλο το ότι παίζαμε στην έδρα μας και είχαμε άγχος μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ, ενώ επίσης απέναντι μας είχαμε μια ομάδα που επέλεξε να παίξει αμυντικά, πίσω από τη γραμμή του κέντρου, χωρίς να προσπαθήσει να έχει καθόλου την μπάλα στην κατοχή της.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν ακόμα καλύτεροι. Αυτό οφείλεται και στο γεγονός ότι καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ από στατική φάση, το οποίο ανάγκασε τον αντίπαλο να ανοιχτεί, κάτι που μας έδωσε το δικαίωμα να βρούμε περισσότερους χώρους, να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες και να πετύχουμε και άλλα γκολ.
Σε αυτό το σημείο θέλω να επισημάνω ότι είχαμε μεγάλη βοήθεια, από τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγή.
Επίσης θα ήθελα να τονίσω το γεγονός ότι κλείσαμε τον αγώνα με παιδιά που προέρχονται από την Κ20, ο οποίος όπως έχω πει και στο παρελθόν είναι ο μεγάλος στόχος της ομάδας.
Αυτό που θέλουμε κάθε Κυριακή, είναι να είμαστε στο τέλος της ημέρες όλοι χαρούμενοι. Από τον πρόεδρο μέχρι και το τελευταίο κομμάτι της ομάδας».

Σε ερώτηση για το αν έχουν αλλάξει οι στόχοι της ομάδας, με δεδομένο ότι είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ο κ.Τάτσης απάντησε:
«Όπως είπα και πριν, ο βασικός μας στόχος είναι να αποκτήσει η ομάδα κορμό, να βασιστεί στα παιδιά που έχει τώρα και να μην χρειάζεται να κάνει δεκάδες μεταγραφές κάθε καλοκαίρι. Από κει και πέρα για όλα τα άλλα βλέποντας και κάνοντας κάθε εβδομάδα και από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Τους παίκτες της ομάδας μας, εκπροσώπησε ο Δημήτρης Τσακμάκης.
«Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι. Γνωρίζαμε και από προηγούμενα παιχνίδια, ότι ο Αιγινιακός έχει βάλει δύσκολα σε αρκετές ομάδες και αυτό θέλησε να κάνει και σε μας στο πρώτο ημίχρονο. Εμείς ξεκινήσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες, αλλά στα πρώτα 45 λεπτά δεν μας ήθελε η μπάλα. Όμως στο δεύτερο μέρος, όλα πήγαν καλά. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου έδωσε και βέβαια είμαι χαρούμενος, ότι από δική μου προσπάθεια προήλθε το ένα γκολ. Όμως δεν σταματάμε εδώ. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ρυθμό».