Δελτίο Τύπου

Και τώρα το μυαλό στην Παναχαϊκή. Όπως άμεσα οφείλουμε να αφήνουμε πίσω τις ήττες και να κοιτάμε την επόμενη μέρα, το ίδιο άμεσα οφείλουμε να ρίχνουμε τους τόνους από τους πανηγυρισμούς και να αφοσιωθούμε στον επόμενο στόχο, καθώς είναι δεδομένο ότι τίποτα και κανείς στο πρωτάθλημα δεν πρόκειται να μας χαριστεί.

Η ομάδα μας την Κυριακή στα Περιβόλια, πέτυχε ακόμα μια σημαντική νίκη, αποδίδοντας κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η αρνητική παρένθεση της Κέρκυρας έκλεισε άμεσα και ο Πλατανιάς δείχνοντας χαρακτήρα, πανηγύρισε μαζί με τους φίλους του μια ακόμα επιτυχία.

Πλέον όμως το παιχνίδι με τον Αιγινιακό ανήκει στο παρελθόν. Μπροστά μας υπάρχει μια ακόμα πρόκληση, καθώς το Σάββατο, ταξιδεύουμε στην Πάτρα, όπου θα αντιμετωπίσουμε την Παναχαϊκή, μια από τις ιστορικότερες και σημαντικότερες ομάδες της κατηγορίας.

Η προετοιμασία για το σημαντικό αυτό αγώνα ξεκίνησε ουσιαστικά από σήμερα, οι στροφές όμως στο Μάλεμε αναμένεται να ανέβουν από την Τετάρτη. Αυτό διότι, στη σημερινή προπόνηση, όσοι παίκτες πήραν μέρος στο χθεσινό ματς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ αύριο έχουν ρεπό.
Οι υπόλοιποι πήραν μέρος σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης σε συνδυασμό με τακτική και ανανέωσαν το ραντεβού τους στο Μάλεμε για αύριο.