Η συνέντευξη Τύπου

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας ο τεχνικός της ομάδας μας, κ.Γιάννης Τάτσης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε τα εξής:

«Δεν μπορεί να μην είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το παιχνίδι και στα τρία πρώτα λεπτά, είχαμε ισάριθμες τελικές προσπάθειες για να πετύχουμε κάποιο γκολ. Θα μπορούσαμε να είχαμε ανοίξει από πολύ νωρίς το σκορ, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε.
Γνωρίζαμε ότι ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τέσσερις νίκες εκτός έδρας. Είναι πολύ καλή στην άμυνα της, ξέρει να βγαίνει στην αντεπίθεση και να βασίζεται στην ποιότητα ορισμένων παικτών της.
Με εμάς αυτό δεν μπόρεσε να το κάνει, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο όπου είχαμε την καθολική υπεροχή.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ρισκάραμε περισσότερο, αλλάξαμε σχηματισμό, είχαμε τελικές, αλλά η μπάλα δεν μπήκε μέσα. Πάντως όπως είπα και στην αρχή δεν μπορώ να έχω παράπονο από τα παιδιά.
Υπήρξαν και στιγμές που οι αποφάσεις του διαιτητή μας εκνεύρισαν και μας έβγαλαν από το ρυθμό μας. Αυτό που μας έλειψε κυρίως, ήταν κάποια καλή ατομική ενέργεια στην τελική προσπάθεια μέσα στην περιοχή».

Τους παίκτες της ομάδας μας εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιάννης Παπανικολάου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε:

«Γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπήκαμε πιο δυνατά και δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Εχω την εντύπωση ότι το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί, καθώς ήμασταν κυρίαρχοι και έπρεπε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ.
Κάνοντας ταμείο, καταφέραμε σε ακόμα ένα παιχνίδι να μείνουμε αήττητοι στην έδρα μας. Σημασία έχει να μείνουμε δυνατοί, να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς σε κάθε παιχνίδι και να δείξουμε σε όλους τι ομάδα είμαστε».