Η συνέντευξη Τύπου

Μετά το τέλος του αγώνα στα Σπάτα, ο τεχνικός της ομάδας μας, κ.Γιάννης Τάτσης, τόνισε τα εξής:
«Παίξαμε σε μια έδρα και κόντρα σε μια ομάδα που είχε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς της νίκης, σε ένα πολύ κακό γήπεδο και δεν αφήνω υπονοούμενα για την τοπική ομάδα, αλλά σίγουρα το αναγνωρίζουν και αυτοί αυτό. Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη και με την μπάλα στον αέρα, καθώς και στις στατικές φάσεις. Μέσα από αυτή τη διαδικασία πρόβλεψης, μπορώ να πω ότι όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν.
Χωρίζοντας το παιχνίδι στα δύο ημίχρονα, στο πρώτο ήμασταν εμείς που κάναμε κάποιες τελικές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάποιο γκολ για να διεκδικήσουμε αν γίνεται κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ισορρόπησε, ο αντίπαλος ούτως ή άλλως έχει μια καλή αμυντική λειτουργία, έπαιξε με πάθος και όπως προείπα, το παιχνίδι πήγε στις εναέριες μονομαχίες, στις πρώτες και τις δεύτερες μπάλες και στις στατικές φάσεις. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Πέτρο Δημητρίου και στην ομάδα του Αήττητου και όσο για μας, συνεχίζουμε».

Τους παίκτες του Πλατανιά εκπροσώπησε ο Μάριος Πουρζιτίδης, ο οποίος τόνισε:
«Το γήπεδο δε μας βοήθησε σχετικά γιατί είμαστε μια ομάδα που προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Προσπαθούσαμε να παίξουμε, αλλά δε μας έβγαινε κι έτσι αναγκαστήκαμε να παίξουμε με μεγάλες μπαλιές. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε κάποιες ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν μπορέσαμε να κάνουμε γκολ, στο δεύτερο, το παιχνίδι ισορρόπησε. Πιστεύω ότι έπρεπε να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα»