Η συνέντευξη Τύπου

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας μας, κ.Γιάννης Τάτσης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε τα εξής.

«Εγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, όσον αφορά στη διακύμανση του σκορ, κυρίως αν κάποιος που το παρακολουθούσε είναι ουδέτερος και όχι φίλος των δύο ομάδων. Εμείς προηγηθήκαμε, όμως ο Κισσαμικός μας προσπέρασε στο σκορ, εμείς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο τέλος, ήταν ένας συναρπαστικός αγώνας.

Το πρώτο μέρος μας ανήκει ολοκληρωτικά ήταν όμως και το σημείο κλειδί, καθώς δεν καταφέραμε να κάνουμε το 2-0, όταν μας δόθηκε η ευκαιρίαα, κυρίως σε μια αντεπίθεση και να πάμε σε ένα πιο καλό παιχνίδι για μας στη συνέχεια. Οσο το σκορ μένει στο 1-0 είναι πάντα ρευστό.

Όμως είτε από ανικανότητα, είτε από ατομισμούς δεν κάναμε το 2-0, αλλά το γιατί αυτό συνέβη θα μπορώ να το πω όταν δω ξανά το παιχνίδι.

Τουλάχιστον όταν έγινε το 2-1 καταφέραμε να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και να ισοφαρίσουμε. Ισως να μπορούσαμε να κερδίσουμε στα τελευταία λεπτά, όμως είχαμε να διαχειριστούμε και αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κ.Τάτσης αναφέρθηκε στο τι… γεύση του άφησε η ισοπαλία.
«Στον Εργοτέλη χάναμε 2-0 και το ισοφαρίσαμε, άρα η γεύση που έμεινε εκεί στο τέλος ήταν καλή. Τώρα και ναι και όχι, όσον αφορά το 2-2. Είπα, όμως και πριν ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο μέρος».

Επίσης ρωτήθηκε για τις αναγκαστικές αλλαγές και αν αυτές επηρέασαν την ομάδα.
«Εχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά. Ηταν μια κακή στιγμή η αλλαγή του Ρουσσάκη ενώ είχαμε θέμα και με τον Λουκίνα που είχε ενοχλήσεις. Ο Γκατσολάρι δεν είναι ακόμα έτοιμος για 90 λεπτά. Εχει να κάνει και με τον αντίπαλο, γιατί οι επιθετικοί του Κισσαμικού είναι γρήγοροι. Από την στιγμή που βρισκόταν στον πάγκο ο Κόρτσταμ, βρισκόταν για να παίξει αν χρειαστεί. Αλλιώς δεν θα ήταν».

Τους παίκτες του Πλατανιά στη συνέντευξη Τύπου, εκπροσώπησε ο Μανώλης Ρουσσάκης, ο οποίος τόνισε:
«Οπως είπε και ο κόουτς ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς είχαμε ήμασταν καλύτεροι, αλλά στο δεύτερο ο Κισσαμικός κατάφερε να αντιδράσει. Οπως εξελίχθηκε το ματς, μπορώ να πω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, γιατί και τα άλλα παιδιά έκαναν προσπάθεια και γύρισαν το παιχνίδι, αλλά και εμείς καταφέραμε να ισοφαρίσουμε».