Στην Εθνική Ελπίδων ο Ουές

***Οι καλές εμφανίσεις του Αμπντούλ Ραχμάν Ουές με τη φανέλα του Πλατανιά δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον τεχνικό της Εθνικής ομάδας των Ελπίδων, Αντώνη Νικοπολίδη. Ο Ουές κλήθηκε για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τους φιλικούς αγώνες με τη Σλοβακία στη Ζίλινα (22/03) και το Μαυροβούνιο στην Αθήνα (26/03).

***Συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τη σημαντική αναμέτρηση με τα Τρίκαλα το Σάββατο (16/3/19, 15:30). Στη σημερινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στα παιχνίδια υποομαδικής και ομαδικής τακτικής. Πήραν κανονικά μέρος όλοι οι παίκτες με εξαίρεση τον Κόρτσταμ.

***Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τον καθημερινό ρυθμό των αγωνιστικών υποχρεώσεων και των προπονήσεων είχαν απόψε οι παίκτες της ομάδας μας. Συγκεκριμένα, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Πλατανιά, δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο στο παλιό Ενετικό λιμάνι. Το δείπνο παρέθεσε στην ομάδα μας, ο κ.Ακης Παινεσάκης, ιδιοκτήτης του “Italian Factory Outlet”, ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει μέλος του ιατρικού επιτελείου της Γιουβέντους.