Η συνέντευξη Τύπου

Μετά το τέλος του εκτός έδρας αγώνα με τον Αιγινιακό, ο τεχνικός της ομάδας μας, κ.Γιάννης Τάτσης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε τα εξής:
«Πετύχαμε μια νίκη την οποία τη θέλαμε πάρα πολύ προκειμένου να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Δεν θεωρούσαμε ότι το παιχνίδι ήταν εύκολο, καθώς οι παίκτες του Αιγινιακού και καλοί είναι και χωρίς άγχος θα έπαιζαν. Το κάναμε να φαίνεται εύκολο, εμείς με τον τρόπο που παίξαμε, καθώς παραμείναμε σοβαροί σε όλη τη διάρκειά του.
Στο ξεκίνημα της σεζόν είχαμε πει ότι ο πρώτος στόχος ήταν να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή. Στην πορεία, θέσαμε ως δεύτερο στόχο το να μπούμε στην 10άδα. Τώρα εδώ που έχουμε φτάσει κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, προσπαθώντας να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να διεκδικήσουμε τη 2η θέση. Από αυτή τη στιγμή κιόλας πρέπει να σκεφτόμαστε τον επόμενο αγώνα με την Παναχαϊκή».

Τους παίκτες του Πλατανιά, εκπροσώπησε ο Γιώργος Κωστίκος, ο οποίος είχε φορέσει στο παρελθόν και τη φανέλα του Αιγινιακού. Μεταξύ άλλων τόνισε:
«Εμείς ήρθαμε με στόχο μόνο τη νίκη. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, όπως και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια και πλέον κοιτάμε τον επόμενο αγώνα στην έδρα μας με την Παναχαϊκή».