Δελτίο Τύπου

Ολοένα και καλύτερος ο Πλατανιάς συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στο πρωτάθλημα. Εχοντας πετύχει 18 γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, χωρίς να έχει δεχτεί κανένα, η ομάδα μας έχει καταφέρει έπειτα από την αρνητική παρένθεση στα Τρίκαλα να παραμένει αήττητη σε πέντε παιχνίδια μετρώντας τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.
Ετσι -και με τρεις αγωνιστικές να απομένουν ακόμα μέχρι το τέλος- ο Πλατανιάς κρατά τη 2η θέση στη βαθμολογία.

Βέβαια, όλα αυτά είναι ήδη… χθες. Αυτό που έχει σημασία είναι το μπροστά και το επόμενο παιχνίδι, με την Παναχαϊκή στα Περιβόλια. Ένα ακόμα ντέρμπι που έρχεται να προστεθεί στα προηγούμενα 27 που έχει δώσει η ομάδα μας από την πρώτη αγωνιστική.

Η προετοιμασία για το ραντεβού της Τετάρτης (17/4/19, 15:00) ξεκίνησε από σήμερα, καθώς την Κυριακή όσοι παίκτες είχαν αγωνιστεί στο Αιγίνιο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση ήταν ήπιων τόνων, καθώς ακολουθούν συνεχόμενοι αγώνες, μέχρι και την Κυριακή. Από το πρόγραμμα αποχώρησε ο Αμαραντίδης που υπέστη διάστρεμμα και θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Επίσης εκτός έμεινε ο Τσακμάκης που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας ακολούθησαν τις τελευταίες μέρες και παίκτες της ομάδας Κ19 του Πλατανιά, όπως οι Πελτέκης, Νιαυραδάκης, Καρβούνης, Μαρκαντωνάκης και Σγουρούδης.