«Το ποδόσφαιρο σου δίνει πάντα αυτό που αξίζεις»

Ο Γιάννης Λουκίνας εκπροσώπησε τους παίκτες του Πλατανιά στη συνέντευξη Τύπου. Εχοντας ένα γκολ και μία ασίστ στο σημερινό παιχνίδι, αναφέρθηκε στην επιτυχία της 2ης θέσης, αλλά και στην πρώην του ομάδα τον Ηρακλή.

Αναλυτικά:

«Για την ομάδα μας είναι μια πολύ όμορφη στιγμή. Κανείς στην ομάδα στην αρχή της σεζόν δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα ζούσαμε κάτι τέτοιο. Όταν εγώ ήρθα τον Ιανουάριο, είδα ότι ο Πλατανιάς έχει πλάνο, έχει ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά από ποδόσφαιρο και βήμα, βήμα σχεδιάσαμε το παρόν και το μέλλον. Είναι πολύ όμορφο να πετυχαίνεις κάτι το οποίο δεν ήταν ο αρχικός στόχος.
Ηταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα, με πολλές ιδιαιτερότητες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Για μένα ήταν πιο δύσκολο, γιατί κερδίσαμε μια ομάδα όπου ήμουν τρία χρόνια και την έχω στην καρδιά μου. Θα είναι κρίμα αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και δεν τα καταφέρει. Δεν αξίζει αυτό στον Ηρακλή και εύχομαι σύντομα να βρει το δρόμο του.
Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, γιατί θα μας πάρει το βράδυ. Το τι λένε κάποιοι δεν με αφορά. Κάποια στιγμή όμως ίσως μιλήσω.
Το ποδόσφαιρο πάντα σου δίνει αργά ή γρήγορα αυτό που αξίζεις. Αυτό συμβαίνει και με μένα τώρα σε ατομικό, αλλά και ομαδικό επίπεδο».