Ανακοίνωση για τα ΜΜΕ

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων εξαιτίας του αυξημένου ενδιαφέροντος της αναμέτρησης μπαράζ με τον ΟΦΗ την Κυριακή 19/5/2019 στο γήπεδο των Περιβολίων, ενημερώνει ότι για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ισχύσει λίστα εισόδου στα δημοσιογραφικά θεωρεία, προκειμένου να εξυπηρετηθούν χωρίς πρόβλημα οι εκπρόσωποι του Τύπου, καθώς ο χώρος είναι περιορισμένος.

Παρακαλούνται οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ Χανίων που θα θελήσουν να καλύψουν το μπαράζ να στείλουν το όνομά τους και το μέσο που εργάζονται, το αργότερο μέχρι το Σάββατο 18/5/19 στις 12μμ στο mail: kkoukoulas1973@gmail.com.

Παρακαλούνται επίσης οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΟΦΗ να επικοινωνήσουν με το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ, προκειμένου να μας ενημερώσει με σχετική λίστα.

Κατά την είσοδο στο γήπεδο των Περιβολίων θα απαιτείται η ταυτοποίηση με την επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας (Ενώσεων ή ΠΣΑΤ) ή αστυνομικής για όσους δημοσιογράφους δεν είναι ακόμα μέλη.

Οι φωτογράφοι που θα καλύψουν την αναμέτρηση έχουν δικαίωμα εισόδου επιδεικνύοντας την αντίστοιχη επαγγελματική τους ταυτότητα.

Εξαιρούνται οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί της ΕΡΤ που θα μεταδώσει την αναμέτρηση.

Αιτήσεις που θα φτάσουν μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου δεν θα είναι εφικτό να εξυπηρετηθούν, ενώ το ίδιο ισχύει και για όσους εκπροσώπους του Τύπου από τα ΜΜΕ του Ηρακλείου των οποίο το όνομα δεν θα βρίσκεται στη σχετική λίστα που θα μας δοθεί από το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΟΦΗ, ακόμα και αν είναι κάτοχοι δημοσιογραφικών ταυτοτήτων (Ενώσεων ή ΠΣΑΤ).