Δελτίο Τύπου

Τίποτα ακόμα δεν τελείωσε για τον Πλατανιά. ‘Η καλύτερα, τίποτα ακόμη δεν άρχισε. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μπαράζ με τον ΟΦΗ, άφησε ανοιχτό το λογαριασμό για το ποια από τις δύο ομάδες θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Το τελικό 0-0 ίσως να μην αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα του αγώνα, καθώς η διαφορά κατηγορίας μόνο αισθητή δεν έγινε, από τον ουδέτερο φίλαθλο. Ο Πλατανιάς έπαιξε στα ίσα τον ΟΦΗ, τον κοίταξε στα μάτια και σε κανένα σημείο του ματς δεν οπισθοχώρησε κυνηγώντας το γκολ μέχρι το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τώρα μπροστά μας έχουμε τουλάχιστον άλλα 90 λεπτά, προκειμένου να διεκδικήσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε στον δεύτερο αγώνα μπαράζ.

Με τον χρόνο να πιέζει καθώς μπροστά μας έχουμε μόλις δύο μέρες, ήδη από σήμερα στο μυαλό όλων μας βρίσκεται η ρεβάνς. Στη σημερινή προπόνηση στο Μάλεμε, όσοι ξεκίνησαν βασικοί την Κυριακή, ακολούθησαν πρόγραμμα ενεργητικής και παθητικής αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες ασκήσεις υποομαδικής και ατομικής αμυντικής τακτικής.

Προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Ρουσσάκης, Σάαντο, Νίλι και η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για το Ηράκλειο.