Είμαστε πια πρωταθλητές!

Το μέλλον είναι ήδη εδώ… Η Κ16 του Πλατανιά στην πρώτη της συμμετοχή στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Χανίων, κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι την κορυφή.

Σε μια χρονιά που όλα σχεδόν δημιουργήθηκαν από την αρχή σε κάθε επίπεδο, ο Πλατανιάς πανηγύρισε άλλη μια επιτυχία και μάλιστα από το τμήμα υποδομής που σε λίγα χρόνια ευελπιστούμε να γίνει τροφοδότης της πρώτης ομάδας.

Αλλωστε, όταν το καλοκαίρι ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια, ο στόχος της καλής λειτουργίας των ακαδημιών, η άμεση επικοινωνία των προπονητών των τμημάτων υποδομής, η παρακολούθηση των παικτών από τον τεχνικό της πρώτης ομάδας κ.Γιάννη Τάτση και τον τεχνικό διευθυντή, κ.Βασίλη Αμανατίδη, ήταν από τις άμεσες προτεραιότητες της ομάδας μας.

Ο τεχνικός της Κ16, κ.Γιάννης Σχοιναράκης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας μας, μεταξύ άλλων επεσήμανε:
«Θα ήθελα ν’ αναφερθώ με λίγα λόγια για τα παιδιά μας, που για ακόμη μια φορά μας έκαναν υπερήφανους, με την αγωνιστικότητα, την ποιότητα και την αυθεντικότητα τους.
Κατάφεραν ν’ ανταποκριθούν στο ακέραιο σε μία γεμάτη χρονιά που θυμίζει λίγο Αγγλία, όχι τόσο για το αγωνιστικό επίπεδο, όσο για τις συνεχείς υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα Κ16, Κ19, και στις προπονήσεις – αγώνες της μικτής Χανίων.
Τα συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά μας που τα τελευταία έξι χρόνια έχουν αναδείξει πέντε πρωτάθλημα, τέσσερα στη κατηγορία Κ14 κι ένα στη κατηγορία Κ16.
Ένα ευχαριστώ στο φίλο και συνεργάτη μου Γιώργο Κόλτζο για την εποικοδομητική χρόνια μας με τη προσφορά του σε γνώση και εμπειρίες. Κι ένα ευχαριστώ στο φίλο Γιάννη Τσιάκαλο υπεύθυνο Ακαδημιών Πλατάνια για την απεριόριστη βοήθεια του σε όλους τους τομείς.
Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στη δουλειά που γίνεται στην ΕΠΣ Χανίων και τον Γιώργο Ριτζάκη, τα συγχαρητήρια μου για τον τίτλο που σίγουρα δεν είναι τυχαίος, καθώς είναι γνωστό το ήθος και η ποιότητα του».

Η οικογένεια της ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια, στα παιδιά, στους προπονητές και σε όλους εκείνους που συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία και τους εύχεται ανάλογη συνέχεια όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά σε οποιοδήποτε δρόμο επιλέξουν στη ζωή τους.

Το ρόστερ των πρωταθλητών
Τερματοφύλακες
Ανωμεριανάκης Νίκος (2003)
Πατεράκης Ανδρέας (2004)
Αμυντικοί
Καλογεράκης Ιωάννης (2004)
Ταγιάρι Κωστίκα (2003)
Λυβιάκης Χρυσοβαλάντης (2004)
Πλανάκης Εμμανουήλ (2005)
Μαυρογεννάκης Αντώνιος (2004)
Καμπέρι Αριόν (2003)
Τσιριτάκης Κωνσταντίνος (2005)
Πιτρίτσι Φλάβιους Ρόμπερτ (2005)
Κούλα Δημήτριος (2006)
Παρασκευόπουλος Παρασκευάς (2005)
Μέσοι
Μαθιουλάκης Ιωάννης (2004)
Καρτάκης Ελευθέριος (2003)
Τσουραπάς Βλάσιος (2004)
Παρασκάκης Ιωάννης (2003)
Τζίτζικας Αλέξανδρος (2004)
Μπραουδάκης Ιωάννης-Κωνσταντίνος (2005)
Μωραϊτακης Δανιήλ (2005)
Επιθετικοί
Παχής Μιχαήλ (2004)
Γκολόση Ματέο (2003)
Σολανάκης Ευτύχιος (2004)
Γιακουμάκης Αλέξανδρος (2003)
Χαλίλι Αμαρίλντο (2005)
Τζαμπάζοφ Μισέλ (2005)
Προπονητής: Γιάννης Σχοιναράκης