Δελτίο Τύπου

* Σχετικά με τα μεταγραφικά σενάρια που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και αφορούν σε παίκτες της ομάδας μας, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, κ.Βασίλης Αμανατίδης, θα ήθελε να τονίσει τα εξής: «Καθημερινά διαβάζουμε, αλλά και ακούμε για πιθανές προτάσεις από ομάδες προς παίκτες της ομάδας μας. Αν και είναι τιμητικό ποδοσφαιριστές του Πλατανιά να βρίσκονται στο στόχαστρο αρκετών συλλόγων έπειτα από την εξαιρετική μας εικόνα στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και στους αγώνες μπαράζ, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι καμία πρόταση για κανέναν ποδοσφαιριστή της ομάδας μας δεν έχει φτάσει στα χέρια μας. Παράλληλα θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές, ότι ουδείς παίκτης του Πλατανιά πρόκειται να παραχωρηθεί σε… τιμή ευκαιρίας, όπως αρκετοί επιθυμούν και διαδίδουν. Πωλητήριο δεν έχουμε βάλει σε κανέναν παίκτη μας, αλλά αν τελικά φτάσουν στα χέρια μας προτάσεις, για να τις συζητήσουμε θα πρέπει να είναι αντάξιες της αξίας των παικτών και να προέρχονται από ομάδες είτε του εξωτερικού, είτε από τα πρώτα «στρώματα» της Super League».

* Συνεχίζονται οι καθημερινές επαφές του προέδρου της ΠΑΕ, κ.Μανώλη Μαθιουλάκη, με τον τεχνικό διευθυντή κ.Βασίλη Αμανατίδη και τον προπονητή κ.Γιάννη Τάτση, σχετικά με το σχεδιασμό της νέας σεζόν.

* Ολοκληρώνονται αύριο (31/5/19) στο Μάλεμε οι δοκιμές νέων παικτών για την στελέχωση της ομάδας Κ19, καθώς και των τμημάτων υποδομής.