Στην αφετηρία ξανά…

Το ταξίδι μας ξεκινά και πάλι… Βρισκόμαστε, πλέον, στην αφετηρία μιας νέας, ακόμα πιο δύσκολης και ακόμα πιο απαιτητικής αγωνιστικής περιόδου. Καλούμαστε να πλεύσουμε στα αχαρτογράφητα νερά της νεοσύστατης κατηγορίας, έχοντας ως εφόδια τα όσα εξαιρετικά πετύχαμε πέρυσι. Αυτό που μας χαρακτηρίζει όμως δεν είναι τα πολλά και παχιά λόγια. Είναι οι πράξεις και τα έργα. Στο προηγούμενο πρωτάθλημα φτάσαμε σχεδόν μέχρι τον… ουρανό. Τώρα βρισκόμαστε ξανά στη γη και πατώντας γερά και με τα δύο πόδια σε αυτή και με την μπάλα χαμηλά θα ξεκινήσουμε από την αρχή.
Στόχο θέτουμε μόνο έναν. Να παίξουμε –όπως και πέρυσι- καλό ποδόσφαιρο, ώστε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Από κει και πέρα, όλα τα άλλα θα έρθουν.
Η πρώτη συγκέντρωση για τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο έχει οριστεί για αύριο (1/8) στις 6 το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μάλεμε, ενώ από την Παρασκευή θα ξεκινήσουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.
* Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων διευκρινίζει ότι η πρώτη προπόνηση είναι κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, καθώς και για τους φίλους της ομάδας. Για την πραγματοποίηση ανοιχτής προπόνησης, θα υπάρχει σύντομα νέα ενημέρωση.