Οι δηλώσεις του Γιάννη Τάτση (video)

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον ΟΦΗ στο Μάλεμε, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιάννης Τάτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Εμεινα ευχαριστημένος όσον αφορά τη νοοτροπία των παικτών γιατί όπως είπα στο τελευταίο φιλικό, κάποια παιδιά δεν είχαν καλή νοοτροπία, όχι όλοι όμως. Σε αυτό το φιλικό, από το κομμάτι της νοοτροπίας και της πειθαρχίας στον αγωνιστικό χώρο, έμεινα ικανοποιημένος απ’ όλα τα παιδιά. Οπως εξίσου έμεινα ικανοποιημένος και για τις τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού, συν τις στατικές, δηλαδή άμυνα, επίθεση και τις μεταβάσεις. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Πήραν χρόνο συμμετοχής, αυτόν που ήθελα για τα παιδιά και το ίδιο σκοπεύω να κάνω και στα επόμενα δύο φιλικά που έχουμε προγραμματίσει, το Σάββατο και την Κυριακή».
Παράλληλα σε ερώτηση για το αν το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτέλεσε πρόβα 11άδας για το πρωτάθλημα απάντησε: «Οχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Προπονήσεις κάνουμε, φιλικά κάνουμε, δουλεύουμε, κρινόμαστε κάθε μέρα, οι παίκτες στη λειτουργία τους… Από εκεί και πέρα, όλοι είναι βασικοί και όλοι αναπληρωματικοί. Νομίζω, το έχω δείξει και πέρσι, με τους 25 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησα. Το ίδιο προσπαθώ να περάσω και φέτος, να είναι όλοι έτοιμοι, την ώρα που θα μπουν στο γήπεδο, το ρόλο που τους έχει ανατεθεί, να τον βγάλουν εις πέρας».