Οι δηλώσεις του Γιάννη Τάτση

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο προπονητής της ομάδας μας, κ.Γιάννης Τάτσης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είμαι πολύ χαρούμενος από τη νίκη αυτή, η οποία ήρθε μετά από μια μεγάλη προσπάθεια, τόσο το καλοκαίρι καθώς όλα ήταν στον αέρα εξαιτίας των τηλεοπτικών και το πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα, αλλά και με το γεγονός ότι την Πέμπτη είχαμε αγώνα Κυπέλλου και ένα ταξίδι, όπου ταλαιπωρηθήκαμε πολύ.
Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ κακοί, δεν είχαμε καλή απόδοση και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο 2ο είχαμε την ψυχραιμία και την υπομονή και φτάσαμε στη νίκη. Όμως από την εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν θα είχα παράπονο ακόμα και αν δεν κερδίζαμε».

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ.Τάτσης είπε:

Για το αν φοβήθηκε ότι θα σπάσει το αήττητο: «Σίγουρα ο κάθε παίκτης και ο καθένας από την ομάδα ίσως να το σκέφτηκε ότι μπορεί να χάσουμε. Εγώ όμως από τη θέση που έχω δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Ετσι είπα στο ημίχρονο ότι χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία. Και αυτά χρειάζονται, όχι μόνο όταν χάνεις, αλλά ακόμα και όταν κερδίζεις. Εγώ τους ζήτησα να έχουν καλό πρόσωπο ακόμα και αν χάσουμε. Στο ότι καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς, ίσως να έπαιξε ρόλο και το ότι αλλάξαμε τον σχηματισμό και την τακτική μας. Είναι μια μεγάλη νίκη γιατί μείναμε και με δέκα παίκτες στο τέλος, ενώ προερχόμασταν και από την ταλαιπωρία του ταξιδιού στη Σαντορίνη».

Για το τι έφταιξε και στο ξεκίνημα του αγώνα ο Πλατανιάς δεν είχε καλό αγωνιστικό πρόσωπο: «Σε αυτό παίζουν πολλά ρόλο. Ισως το άγχος, ίσως γιατί κάποιοι παίκτες ήταν τραυματίες και είχαν χάσει προπονήσεις. Ισως ο εκνευρισμός από το 1-0 στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου, ο οποίος έπαιξε με διαφορετικό τρόπο από ότι σε προηγούμενα παιχνίδια».