Οι δηλώσεις του Γιάννη Τάτση

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, ο τεχνικός της ομάδας μας, κ.Γιάννης Τάτσης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Ηταν ένα παιχνίδι, που από την αρχή είχαμε πει ότι δεν έπρεπε να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο εξαιτίας της βαθμολογικής του θέσης. Και αυτό γιατί πρόκειται για μια ομάδα με έμπειρους και καλούς παίκτες, όπως επίσης και έμπειρο προπονητή.
Επίσης ήταν ένα παιχνίδι «ειδικών συνθηκών», εξαιτίας της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, που βέβαια δεν επηρέασε μόνο εμάς, αλλά και τους γηπεδούχους, οι οποίοι πάντως είναι περισσότερο εξοικειωμένοι και γνωρίζουν το «σπίτι» τους καλύτερα.
Στην αρχή ο Απόλλων μας πίεσε δημιουργώντας προϋποθέσεις για κάποιο γκολ, είτε από οργανωμένη προσπάθεια, είτε από στατικές φάσεις. Όμως τελικά εμείς από την πλευρά μας καταφέραμε να εκμεταλλευθούμε πρώτοι τις καλές μας στιγμές και να φτάσουμε στη νίκη. Αυτό που ήθελα από την ομάδα μου, ήταν να είμαστε σοβαροί και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Πόντου».