Οι δηλώσεις του Γιάννη Τάτση

Μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα Δράμας, ο τεχνικός της ομάδας μας, κ.Γιάννης Τάτσης, τόνισε τα εξής:

«Δίκαια κέρδισε η Δόξα Δράμας, συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι παρουσιάσαμε αμυντικά κενά και επιθετικά δε βρεθήκαμε τουλάχιστον σε καλή μέρα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε ρυθμό, εμφανίσαμε μεγάλο εκνευρισμό, στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες προσπάθειες, είχαμε κάποιες τελικές όπου θα μπορούσαμε εύκολα να έχουμε πετύχει κάποιο γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε».

Για το αν και πόσο επηρέασε η ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης: «Από τη μεριά μου προσπάθησα να το διαχειριστούμε. Οπως είπα και μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν. Δεν είχαμε βρεθεί τότε επιθετικά σε καλή μέρα. Δε νομίζω ψυχολογικά να ήμασταν τόσο πεσμένοι μετά από αυτή την ήττα, το θέμα είναι ότι πέρασαν αυτές οι λίγες ημέρες και τώρα ήρθε αυτό το αποτέλεσμα…».

Για το αν το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο ή ο Πλατανιάς έχει χάσει την αύρα που είχε την περασμένη περίοδο: «Μπορώ να πω κανένα από τα δύο. Το περσινό πρωτάθλημα ήταν δύσκολο και το φετινό είναι δύσκολο. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα γι’ αυτό που με ρωτάτε. Εχω πει από την αρχή του πρωταθλήματος, τόσο τα παιδιά όσο και γενικότερα, ότι για μας δεν είναι αυτοσκοπός να ανέβουμε κατηγορία, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Σίγουρα μας στενοχωρεί ότι δεν κερδίσαμε, αλλά όπως έχω πει και πιο παλιά, ο δρόμος θα μας δείξει το στόχο».

Για το αν ο Πλατανιάς περνά κρίση και τι συνέβη και ήταν εκτός 18άδας οι Τσαμούρης και Ρουσσάκης: «Ο Τσαμούρης υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτω,α και όπως πέρσι, έτσι και φέτος, κάποια παιδιά πρέπει να μπαίνουν σε κάποιους κανόνες. Το μόνο σίγουρο είναι αυτό, για να μη χαθούν τα αποδυτήρια. Το ίδιο έγινε και πέρσι με τον Κόρτσταμ, τον Παπουτσογιαννόπουλο και άλλα παιδιά. Ο Ρουσσάκης είναι ένα παιδί που ταλαιπωρείται από την περσινή περίοδο από ένα πρόβλημα τραυματισμού, έχει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο. Δεν το αντιμετώπισε το καλοκαίρι, ξεκίνησε έτσι την περίοδο και όταν επιβαρύνεται δεν έχει την απόδοση που πρέπει να έχει. Εχει ένα θέμα και πρέπει το καλοκαίρι να το διορθώσει γιατί θα λείψει ένα με δύο μήνες σίγουρα εκτός γηπέδων. Για το αν υπάρχει κρίση, σίγουρα υπάρχει! Οταν κάνεις δύο ήττες, σίγουρα υπάρχει κρίση. Εντάξει τι να κάνουμε…».

Για το αν με βάση την περσινή περίοδο υπάρχει ψυχολογική πίεση στα αποδυτήρια του Πλατανιά: «Από τη στιγμή που ξεκίνησε το πρωτάθλημα και κάναμε νίκες και μάλιστα με καλή απόδοση, σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν είμαστε καλοί. Ξεκινήσαμε και είπαμε ότι είμαστε καλοί. Τώρα εάν αυτό βαραίνει τους παίκτες, δε νομίζω».