Λεβαδειακός – Πλατανιάς 1-0

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ομάδα μας από τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Super League 2.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε στο 14ο λεπτό, ο Ενομό έπειτα από ατομική ενέργεια, αν και στο ξεκίνημα της φάσης, ο διαιτητής Δραγάτης, δεν είδε το τράβηγμα στον Λουκίνα μέσα στην περιοχή, σε μια φάση που θα μπορούσε να έχει καταλογίσει πέναλτι.

Επίσης λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους, ο Ανγκούα έκοψε με το χέρι τη σέντρα του Λουκίνα, στο οπτικό πεδίο του δεύτερου βοηθού Κόττορου, χωρίς πάλι να καταλογιστεί η παράβαση.

Σίγουρα οι παραπάνω φάσεις δεν μπορούν να αποτελούν δικαιολογία για την ήττα, όμως αν οι διαιτητικές αποφάσεις ήταν διαφορετικές, να είχαν επηρεάσει και την εξέλιξη του αγώνα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Σκόρερ: 14’ Ενομό
Διαιτητής: Δραγάτης (Ανατ. Αττικής)
Βοηθοί: Κάλλης (Ανατ. Αττικής) – Κόττορος (Δωδεκανήσου).
4ος διαιτητής: Αντωνίου (Ανατ. Αττικής).
Κίτρινες κάρτες: Μάντζιος (28’), Ενομό (32’), Βήχος (65′) Κοζορώνης (88′) – Ποζατζίδης (62′), Σμυρλάκης (82′).

Λεβαδειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Αργυρόπουλος, Βήχος, Ανγκουά, Λιάγκας, Κοζορώνης, Καραχάλιος, Συμελίδης (90’ Παντελιάδης), Ενομό (68′ Κονέ), Μάντζιος (60’ Πολέτο), Ιωαννίδης.
Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Μαντζάρης, Ρεβυθόπουλος, Ουές (46’ Νιαυραδάκης), Ρουσσάκης (85’ Παπαδόπουλος), Τσαμούρης (46’ Πουρζιτίδης), Ποζατζίδης, Σμυρλάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κωστίκος, Λεϊρία, Λουκίνας.