Οι δηλώσεις του Πάρη Μπάμπη

Ο νεοαποκτηθείς Πάρης Μπάμπης εκπροσώπησε τους παίκτες του Πλατανιά στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με τον Απόλλωνα Π.. Μεταξύ άλλων τόνισε:
«Ηταν ένα παιχνίδι που όπως είπε κι ο κόουτς, θα το κερδίζαμε. Παρ’ όλα αυτά, αυτά τα παιχνίδια είναι συνήθως τα πιο δύσκολα γιατί δεν είσαι 100% συγκεντρωμένος. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή κυκλοφορία, αλλά μας έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Στο δεύτερο καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ και μετά σημειώσαμε και δεύτερο. Νομίζω πως η εικόνα μας ήταν καλή. Ερχεται ένα δύσκολο ματς την επόμενη αγωνιστική με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος (Απόλλων Σμ.). Πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και θέλουμε να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Είμαι καινούργιος στην ομάδα. Τα παιδιά από τις πρώτες ημέρες μ’ έχουν αγκαλιάσει και μ’ έχουν υποδεχτεί όμορφα. Ολα είναι πολύ καλά και η φιλοξενία τρομερή. Οπως είπε κι ο κόουτς, κοιτάζουμε το κάθε ματς ξεχωριστά για να κερδίσουμε, να έχουμε καλή εικόνα και να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος».

Για τις φιλοδοξίες του με τον Πλατανιά και πως σχολιάζει που ανέβηκε ο ίδιος μια κατηγορία: «Θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία, να βοηθήσω τον Πλατανιά και να βοηθηθώ κι εγώ. Οσο πιο χαμηλά είναι ένα πρωτάθλημα, άλλο τόσο είναι και πιο δύσκολο. Στην Γ’ κατηγορία που ήμουν, στην Φούτμπολ Λιγκ, ήταν δύσκολο το πρωτάθλημα γιατί οι χώροι ήταν περιορισμένοι, τακτικά ήταν όλες οι άμυνες κλειστές και το ποδόσφαιρο πολύ δυνατό. Οσο ανεβαίνεις κατηγορίες, υπάρχουν περισσότεροι χώροι, το ποδόσφαιρο γίνεται πιο ωραίο και είναι πιο γρήγορο, υπάρχει ρυθμός. Πιστεύω ότι η Σούπερ Λιγκ 2 ως πρωτάθλημα είναι πιο εύκολο απ’ ότι η Φούτμπολ Λιγκ».